Crystal Green Bay Resort & Spa

 • Crystal Green Bay Resort & Spa
 • 61 slika

Hotel Crystal Green Bay ★★★★★ - Guvercinlik, Bodrum, Turska se nalazi u regiji Guvercinlik. Udaljen je 12 km od centra Bodruma i 23 km od aerodroma. Nudi uslugu Ultimate All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, dečiji bufe za ručak i večeru, keks i kolači, kasni noćni bufe, a‘la carte restoran sa rezervacijo

Hotel Crystal Green Bay Resort & Spa

Hotel Crystal Green Bay ★★★★★ - Guvercinlik, Bodrum, Turska se nalazi u regiji Guvercinlik. Udaljen je 12 km od centra Bodruma i 23 km od aerodroma. Nudi uslugu Ultimate All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, dečiji bufe za ručak i večeru, keks i kolači, kasni noćni bufe, a‘la carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka (tuski i italijanski), sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled. Ovaj kompleks pored plaže zauzima spektakularnu poziciju u sopstvenom zalivu. Odmaralište je posebno pogodno za ljubitelje vodenih sportova, na osamljenoj lokaciji i pogodno za porodice i parove. Hotel je na savršenoj lokaciji za miran i opušten boravak. Prostrano zemljište pokriva ukupnu površinu od 60.000 m2.

 

 

Položaj Crystal Green Bay 5* hotela:

Hotel Crystal Green Bay 5* se nalazi u regiji Guvercinlik. Udaljen je 12 km od centra Bodruma i 23 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Crystal Green Bay 5* ima ukupno 291 smeštajnu jedinicu koje su raspoređene u glavnoj i anex zgradi:

 • Standardna land or pool view soba (20m2, nalaze se i u glavnoj i u aneks zgradi, spavaća soba, kupatilo),
 • Standardna side sea view soba (23m2, nalaze se u glavnoj zgradi, spavaća soba, kupatilo),
 • Large standardna soba (23m2, nalaze se u glavnoj zgradi, spavaća soba, kupatilo),
 • Standardna soba sa krevetima na sprat (23-26m2, nalaze se i u glavnoj i u aneks zgradi, spavaća soba, kupatilo),
 • Family soba (34m2, nalaze se i u glavnoj i u aneks zgradi, dve spavaće sobe, kupatilo),
 • Family soba sa krevetima na sprat (34m2, nalaze se i u glavnoj i u aneks zgradi, dve spavaće sobe, kupatilo).

Svaka smeštajna jedinica hotela Crystal Green Bay 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, sef, SAT LCD TV i muzičke kanale, split klimu, mini bar, direktnu telefonsku liniju, balkon, papuče, wi-fi internet, set za kafu i čaj.

Usluga:

Hotel Crystal Green Bay 5* nudi uslugu Ultimate All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, dečiji bufe za ručak i večeru, keks i kolači, kasni noćni bufe, a‘la carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka (tuski i italijanski), sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled.

UAI koncept ne uključuje: sva specijalna domaća i uvozna vina i šampanjac, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, a'la carte restoran (riblji) uz rezervaciju, hrana i piće posle 24.00h.

Sadržaj hotela Crystal Green Bay 5*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, barovi u okviru hotelskog kompleksa, a‘la carte restorani (turski, riblji i italijanski).

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, prodavnice, privatni transfer, rent a car, fotograf, sobna usluga, frizer, telefon, fax, fotokopiranje.

Plaža:

Hotel je smešten na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži dugoj 250m. Plaža poseduje 3 doka. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni, dečiji bazeni, aqua park, teniski tereni, boćanje, pikado, odbojka na plaži, stoni tenis, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, mini club za decu od 4-12 godina, teen klub za decu uzrasta od 13-17 godina, mini disko, mini bioskop, dnevna i večernja animacija.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, sportovi na vodi na plaži, SPA centar, masaža.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije