Club Turtas Beach Hotel

 • Club Turtas Beach Hotel
 • 40 slika
 • Okružen zelenilom
 • Akva park
 • Povoljno
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness
 • Na plaži

Hotel Club Turtas Beach ★★★★ - Konkali, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevne užine, popodnevna kafa, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 24 h, bar na plaži sa bezalkoholnim pićima od 10 do 16:30h, jednom dne

Hotel Club Turtas Beach Hotel

Hotel Club Turtas Beach ★★★★ - Konkali, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevne užine, popodnevna kafa, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 24 h, bar na plaži sa bezalkoholnim pićima od 10 do 16:30h, jednom dnevno sladoled za decu u Mini klubu. Hotelska plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Club Turtas Beach 4* hotel:

Hotel Club Turtas Beach 4* se nalazi u Konakli regiji. Udaljen je 13 km od Alanje i 110 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 275, u glavnoj zgradi i tri anex zgrade:

 • Standard sobe (21 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family sobe (24 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i krevetom na sprat, 1 kupatilo, max 3 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Club Turtas Beach 4* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda samo pri dolasku), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, pločice, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevne užine, popodnevna kafa, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 24 h, bar na plaži sa bezalkoholnim pićima od 10 do 16:30h, jednom dnevno sladoled za decu u Mini klubu.

AI koncept hotela Club Turtas Beach 4* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, pića u disko klubu, A'la Carte restoran.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto), A'la Carte restoran, bar na plaži, bar pored bazena, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Turtas Beach 4*: lekar, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, frizer, šoping, rent-a-car. Bežični internet je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu uz doplatu u hotelu Club Turtas Beach 4*.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, teniski tereni. Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, specijalni večernji šou program, mini klub za decu od 4-12 godina, igraonica, mini diskoteka u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Turtas Beach 4*: sportovi na vodi, masaža, SPA i wellness, mini golf, osvetljenje za teniske terene, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

Hotel Club Turtas Beach 4* je renoviran 2013. godine.

Više informacija o holtelu možete videti na: www.clubturtas.com.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije