L'Oceanica Beach Resort Hotel

 • L'Oceanica Beach Resort Hotel
 • 28 slika
 • 3 dece GRATIS smeštaj
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Renoviran
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel L'Oceanica Beach Resort ★★★★★- Camyuva, Kemer, Turska se nalazi u regiji Camyuva. Udaljen je 5 km od Kemera, 60 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) – otvoreni bife-samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni snek, kolači i keks, noćna užina, dijetalni bufe, dečiji deo sa bebi hranom sa mikrota

Hotel L'Oceanica Beach Resort Hotel

Hotel L'Oceanica Beach Resort ★★★★★- Camyuva, Kemer, Turska se nalazi u regiji Camyuva. Udaljen je 5 km od Kemera, 60 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) – otvoreni bife-samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni snek, kolači i keks, noćna užina, dijetalni bufe, dečiji deo sa bebi hranom sa mikrotalasnom, blenderima i sterilizatorima za flašice. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-02.00h, bar na plazi do 17h ( užina, bezalkoholna pića, topla pića i pivo ).

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj L'Oceanica Beach Resort hotela:

Hotel L'Oceanica Beach Resort 5* se nalazi u regiji Camyuva. Udaljen je 5 km od Kemera, 60 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel poseduje 362 smeštajnih jednica rasporedjenih u glavnoj zgradi i anex zgradi:

 • Standardne sobe u glavnoj zgradi (25-30 m2, jedna soba sa francuskim ležajem ili dva odvojene kreveta + sofa , kupatilo max 3+1dete ),
 • Standardne sobe u annex zgradi (22-25 m2, jedna soba sa francuskim ležajem ili dva odvojene kreveta + sofa, kupatilo max 2+1 pax),
 • Family sobe (35-43 m2, glavna zgrada, dve sobe sa kliznim vratima izmedju, jedno kupatilo, max 4 pax).

Sve sobe u hotelu L'Oceanica Beach Resort 5* imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu sa pogledom na more ili planinu, laminat.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) – otvoreni bife-samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni snek, kolači i keks, noćna užina, dijetalni bufe, dečiji deo sa bebi hranom sa mikrotalasnom, blenderima i sterilizatorima za flašice. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-02.00h, bar na plazi do 17h ( užina, bezalkoholna pića, topla pića i pivo ).

U UAI koncept hotela L'Oceanica Beach Resort 5* nisu uključena: sva uvozna pića,specijalna lokalna alkoholna pića, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, energetska pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i doplatom.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bifea, Loby bar, bar kod bazena, bar na plaži, A'la Carte restorani (turski i riblji).

Posebno se plaća u hotelu L'Oceanica Beach Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, tržni centar, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, rent a car. WiFi internet kod lobija(u  obe zgrade-i u glavnoj zgradi i u aneksu ) bez doplate.

Plaža hotela L'Oceanica Beach Resort 5*:

Hotelska privatna plaža je šljunkovito-peščana i nalazi se na 50 m od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju u hotelu L'Oceanica Beach Resort 5*. Postoji put izmedju hotela i plaže , ali obično sa slabim saobracajem.

Sport i zabava:

Otvoren i zatvoren bazen za odrasle i decu, tobogani, teretana, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, mini golf, gimnastika ,stoni tenis.Zabavni programi tokom dana i uveče, mini klub za decu od 04-12 godina, mini diskoteka uveče.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela L'Oceanica Beach Resort 5*: sportovi na vodi, masaža, bilijar i salon lepote.

Napomena:

Renoviran: 2021 ( restoran, sobe, Lobi ).

Hotel zadržava pravo promene koncepta bez prethodnog obaveštenja .

www.loceanicahotel.com.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije