Cactus

  • Cactus
  • 27 slika

Hotel Cactus ★★ - Larnaka, Kipar se nalazi u stambenom delu Larnake, na oko 2 km od centra grada i 5 km od aerodroma Larnaka. Od plaže Makenzi je udaljen 200 m i dobar je izbor za letovanje na Kipru 2023. Ova smeštajni objekat je hotel u porodičnom vlasništvu u poznatoj oblasti Makenzi u Larnaki na Kipru i na 5 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Larnaka. Renoviran je 2015. godine i raspolaže

Hotel Cactus

Hotel Cactus ★★ - Larnaka, Kipar se nalazi u stambenom delu Larnake, na oko 2 km od centra grada i 5 km od aerodroma Larnaka. Od plaže Makenzi je udaljen 200 m i dobar je izbor za letovanje na Kipru 2023. Ova smeštajni objekat je hotel u porodičnom vlasništvu u poznatoj oblasti Makenzi u Larnaki na Kipru i na 5 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Larnaka. Renoviran je 2015. godine i raspolaže sa 60 potpuno opremljenih hotelskih soba, nudeći udoban smeštaj po pristupačnim cenama. Hotel ima kafić, bar, bar pored bazena i terasu na kojoj se gosti mogu opustiti uz osvežavajuće piće i prostor za doručak i restoran za dodatnu udobnost. Među sadržajima za slobodno vreme posetioci će ceniti igraonicu, dečiji kutak i prostrani otvoreni bazen. Bežični internet je besplatan u javnim prostorima. Hotel je idealno lociran 2 minuta hoda od obale mora, 5 minuta od savremene plaže Kastela i 8 minuta od plaže Makenzi gde se nalaze bezbrojni barovi, kafići, pabovi i restorani. Do centra se lako može doći peške, automobilom ili lokalnim javnim prevozom.

 

Položaj:

Hotel Cactus 2* se nalazi u stambenom delu Larnake, na oko 2 km od centra grada i 5 km od aerodroma Larnaka. Od plaže Makenzi je udaljen 200 m i dobar je izbor za letovanje na Kipru.

Sadržaj Cactus hotela:

Recepcija, parking, restoran, bar, otvoreni bazen, TV sala, sef, dečije igralište, fitnes. Besplatan bežični internet je dostupan u zajedničkim prostorijama, dok brzi internet je moguć uz doplatu.

Smeštaj u Cactus 2* hotelu:

Hotel Cactus 2* raspolaže sa standardnim dvokrevetnim sobama, površine oko 18 m2 (francuski ležaj ili dva odojena ležaja) i sve sobe imaju: klima uređaj, TV, frižider uz doplatu, kupatilo (kada ili tuš kabinom), fen, sef uz doplatu, balkon ili terasa. Wi-Fi u sobama je dostupan uz doplatu.

Plaža:

Hotel Cactus 2* se nalazi na 200 m od peščane plaže.

Usluga u hotelu Cactus 2*:

Doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje. Postoji doplata za polupansion (doručak/večera - samposluživanje).

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije