Kleopatra Balik Beach Hotel

  • Kleopatra Balik Beach Hotel
  • 12 slika

Hotel Kleopatra Balik ★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, domaća alkoholna (pivo i vino vino u čaši, raki, votka, džin ) i bezalkoholna pića od 10:00h do 21:00h. Ležaljke i sunobrani kod bazena bez doplate. ALL INCLUSIVE CONCEPT -

Hotel Kleopatra Balik Beach Hotel

Hotel Kleopatra Balik ★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, domaća alkoholna (pivo i vino vino u čaši, raki, votka, džin ) i bezalkoholna pića od 10:00h do 21:00h. Ležaljke i sunobrani kod bazena bez doplate.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Kleopatra Balik hotela:

Hotel se nalazi na čuvenoj Kleopatrinoj plaži, udaljen je 1 km od centra Alanje i 118 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Kleopatra Balik 3* ima ukupno 114 smeštajne jedinice u dva bloka.

Standardne sobe (17 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osobe) i imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, keramički pod, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, domaća alkoholna (pivo i vino u čaši, raki, votka, džin) i bezalkoholna pića od 10:00h do 21:00h.

AI kocept hotela Kleopatra Balik 3* ne uključuje: uvozna pića, hranu i pića posle 21:00h, sveže voćne sokove, sladoled, sobnu uslugu, tursku kafu, hrana i piće u baru na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, bar pored bazena i bar na plaži, snek bar.

Posebno se plaća u hotelu Kleopatra Balik 3*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, rent a car, šoping centar. Wi Fi internet je bez doplate u lobiju.

Plaža hotela Kleopatra Balik 3*:

Peščana plaža, udaljena 50m, sa ležaljkama i suncobranima uz doplatu (postoji put izmedju hotela Kleopatra Baltik 3* i plaže - gosti koriste deo Kleopatrine javne plaže). Ležaljke i sunobrani kod bazena bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, stoni tenis, odbojka na plaži.

Posebno se plaća u hotelu Kleopatra Baltik 3*: sportovi na vodi, tursko kupatilo, masaža, sauna i kompjuterske igrice.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Hotel je renoviran 2012. godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije