Zephyros Beach Boutique Hotel

  • Zephyros Beach Boutique Hotel
  • 28 slika

Hotel Zephyros Beach Boutique ★★★★ - Stalida, Krit je lociran u Stalidi, nalazi se na predivnoj peščanoj plaži sa zlatnim peskom, na 33km od centra Herakliona i 30km od njegovog aerodroma, nudi uslugu polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) i odličan je izbor za letovanje 2021. na Kritu. Položaj Zephyros Beach Boutique 4* hotela: Hotel Zephyros Beach Boutique 4* je locira

Hotel Zephyros Beach Boutique Hotel

Hotel Zephyros Beach Boutique ★★★★ - Stalida, Krit je lociran u Stalidi, nalazi se na predivnoj peščanoj plaži sa zlatnim peskom, na 33km od centra Herakliona i 30km od njegovog aerodroma, nudi uslugu polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) i odličan je izbor za letovanje 2021. na Kritu.

 

Položaj Zephyros Beach Boutique 4* hotela:

Hotel Zephyros Beach Boutique 4* je lociran u Stalidi, na 33km od centra Herakliona i 30km od njegovog aerodroma. U blizini je i poznato letovalište Hersonisus (9km).

Smeštaj:

Sobe su prostrane i svetle, veličine oko 25m2. Svaka ima balkon ili terasu, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, sofu (po potrebi se koristi kao ležaj za treću osobu), klima uređaj, TV, telefon, pristup internetu (uz doplatu), fen za kosu, mini bar (uz doplatu), peškiri za plažu (uz depozit), sef (uz doplatu).

Plaža:

Nalazi se na predivnoj peščanoj plaži sa zlatnim peskom. Ležaljke i suncobrani dostupni su uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi 24 sata dnevno, glavni restoran, restoran uz plažu (potrebna rezervacija), lobi bar, bar pored bazena, otvoreni bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena, dečiji klub, Wi-Fi (uz doplatu), bilijar (uz doplatu), prostorija za prtljag, parking, uz doplatu, hotel nudi usluge čuvanja dece, lekara, vešeraja i šofera.

Usluga:

Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

Komentari gostiju/Napomena:

Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Retimno.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2021. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2021. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Zephyros Beach Boutique 4* - Stalida, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Lokacije