Hotel Acar

 • Hotel Acar
 • 24 slika
 • Blizu centra grada
 • Blizu plaže
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Acar ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa i kolači, večera, kasna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 23:00h. Hotelska peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 150 m od hotela (deo javne plaže). Ležaljke i

Hotel Hotel Acar

Hotel Acar ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa i kolači, večera, kasna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 23:00h. Hotelska peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 150 m od hotela (deo javne plaže). Ležaljke i suncobrani se naplaćuju.

 

Položaj Acar 4* hotela:

Hotel Acar 4* se nalazi u regiji Obagol, udaljen je 2,5 km od centra Alanje i 125 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Acar 4* je 115:

 • Standard sobe (22-25 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Economy sobe (14-17 m2, max 2 osobe),
 • Family sobe (32 m2, u anex zgradi bez lifta, 2 spavaće sobe povezane vratma, 1 kupatilo, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda pri dolasku), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, balkon .

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa i kolači, večera, kasna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 23:00h.

AI koncept hotela Acar 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, sladoled, tursku kafu, sve vrste koktela, hranu i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Acar 4*: usluga lekara, telefon, fax, internet, rent-a-car, šoping. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 150 m od hotela Acar 4* (deo javne plaže). Ležaljke i suncobrani se naplaćuju. Peškiri za plažu nisu dostupni. Postoji podzemni prolaz do plaže. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži, lagana animacija tokom dana. Tursko kupatilo, sauna i zatvoreni bazen su besplatni u određenim terminima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Acar 4*: wellness, bilijar, sportovi na vodi, masaža.

Napomena:

Hotel Acar 4* je renoviran 2015. godine.

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište