Smart Mirabell Hotel

 • Smart Mirabell Hotel
 • 55 slika
 • Naša preporuka
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža

Hotel Smart Mirabell Hotel ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska, renoviran 2021. godine, sa All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), sa otvorenim bazenom za decu i odrasle, predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021. . Položaj: Smart Mirabell hotel se nalazi u regiji Konakli. Hotel je udaljen oko 12 km od Alanje i oko 120 km od a

Hotel Smart Mirabell Hotel

Hotel Smart Mirabell Hotel ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska, renoviran 2021. godine, sa All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), sa otvorenim bazenom za decu i odrasle, predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021.

 .

Položaj:

Smart Mirabell hotel se nalazi u regiji Konakli. Hotel je udaljen oko 12 km od Alanje i oko 120 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Smart Mirabell 4* ima ukupno 202 smeštajne jedinice:

 • standardne sobe (24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osobe),
 • large sobe (30 m2, velika spavaća soba, kupatilo, max 3+1 osoba).

Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), laminat, balkon ili terasu.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj i kafa, večeru, večernju užinu, domaća alkoholna (pivo, vino, rakija) i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. U baru na plaži se služe samo bezalkoholna pića.

AI kocept hotela Smart Mirabell 4* ne uključuje: sva uvozna pića, tursku kafu, sveže voćne sokove, sladoled, flaširana pića.

Sadržaj Smart Mirabell hotela:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela Smart Mirabell 4* : usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, rent-a-car. Wi Fi uz doplatu.

Plaža:

Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena oko 100 m od hotela Smart Mirabell 4* (postoji tunel ispod puta koji vodi do plaže). Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, 2 tobogana, stoni tenis, mini klub (od 4-12 god), mini diskoteka. Posebno se plaća prema pravilima hotela Smart Mirabell 4* : tursko kupatilo, sauna, masaža, sportovi na vodi.

Npomena:

Smart Mirabell hotel je renoviran 2021. godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2★, 3★, 4★ i 5★ zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3★ i 4★, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5★. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust, 2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije