Board

  • Board
  • 46 slika

Hotel Board ★★★★ - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina se nalazi u centru turističke destinacije Jahorine, na samo 150m od ski staze. Hotel obuhvata spa i Wellness centar, fitness centar i igraonicu. U okviru hotela se nalaze a la carte restoran i bar, a sam hotel pruža uslugu polupansiona (večera i doručak – buffet/švedski sto), sa uključenim sadržajima WELLNESS-a (bazen, sauna, parno

Hotel Board

Hotel Board ★★★★ - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina se nalazi u centru turističke destinacije Jahorine, na samo 150m od ski staze. Hotel obuhvata spa i Wellness centar, fitness centar i igraonicu. U okviru hotela se nalaze a la carte restoran i bar, a sam hotel pruža uslugu polupansiona (večera i doručak – buffet/švedski sto), sa uključenim sadržajima WELLNESS-a (bazen, sauna, parno kupatilo). Sve sobe su uređene u crvenim i bež tonovima i imaju moderan nameštaj. Sve smeštajne jedinice opremljene su telefonom, TV-om i mini barom. Sadrže sopstvena kupatila sa toaletnim priborom, fenom za kosu i papučama. Besplatan Wi-Fi je dostupan u svim delovima hotela. Board raspolaže sa 27 standardnih soba, 4 Superior suite apartmana i Deluxe apartmanom. Svaka soba, kao i Deluxe apartman, imaju TV sa velikim izborom kanala, direktnu telefonsku liniju, mini bar i savremeno uređeno kupatilo. Pored toga, gostima je omogućen i pristup internetu putem wireless internet konekcije. Od Delux apartmana sa jacuzzi kadom do romantične sobe za dvoje, svaki kutak hotela pruža ugođaj gosta.

 

Položaj Board hotela:

Hotel Board 4* se nalazi u centru turističke destinacije Jahorine, na samo 150m od ski staze.

Smeštaj:

Board raspolaže sa 27 standardnih soba, 4 Superior suite apartmana i Deluxe apartmanom:

  • Standardna soba – 1/2; 1/2+1 ili 1/3+1;
  • Superior suite (42-46m2) – 2 prostorije (u dnevnoj sobi dvosed, u spavaćoj sobi francuski + singl ležaj + pomoćni);
  • Deluxe suite (65m2) – 2 prostorije (dnevna sa ugaonom na razvlačenje, spavaća soba francuski ležaj + pomoćni, đakuzi, terasa).

Sve sobe su uređene u crvenim i bež tonovima i imaju moderan nameštaj. Sve smeštajne jedinice opremljene su telefonom, TV-om i mini barom. Sadrže sopstvena kupatila sa toaletnim priborom, fenom za kosu i papučama. Besplatan Wi-Fi je dostupan u svim delovima hotela. Svaka soba, kao i Deluxe apartman, imaju TV sa velikim izborom kanala, direktnu telefonsku liniju, mini bar i savremeno uređeno kupatilo. Pored toga, gostima je omogućen i pristup internetu putem wireless internet konekcije. Od Deluxe apartmana sa jacuzzi kadom do romantične sobe za dvoje, svaki kutak hotela pruža ugođaj gosta.

Usluga:

Hotel Board 4* pruža uslugu polupansiona (večera i doručak – buffet/švedski sto), sa uključenim sadržajima WELLNESS-a (bazen, sauna, parno kupatilo).

Sadržaj hotela Board 4*:

Hotel obuhvata spa i Wellness centar, fitness centar i igraonicu. U okviru hotela se nalaze a la carte restoran i bar. Wi-Fi je dostupan u svim delovima hotela.

Napomene:

  • Boravišna taksa i osiguranje 1,80 € po osobi i danu, deca do 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu, samo osiguranje 0,30 € po danu - uračunato u cenu, plaćanje u agenciji;
  • kućnim ljubimcima nije dozvoljen boravak:
  • Obavezna doplata za novogodišnju večeru 140 KM po odrasloj osobi, za decu od 7 do 15 godina 68,50 KM - plaćanje na recepcija hotela;
  • Check in od 15h, check out do 11h.

Lokacije