Mukarnas Spa Resort

 • Mukarnas Spa Resort
 • 45 slika
 • Naša preporuka
 • 3 dece GRATIS smeštaj
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Mukarnas SPA Resort ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasna noćna užina, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa bezalkoholnim pićima k

Hotel Mukarnas Spa Resort

Hotel Mukarnas SPA Resort ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasna noćna užina, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa bezalkoholnim pićima koji se dopunjuje svakodnevno, sladoled u poslastičanici, bar na plaži 10:00h-18:00h. Hotelska šljunkovita plaža, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.
HOTEL INFO & ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Mukarnas SPA Resort 5* hotela:

Hotel Mukarnas Spa Resort 5* se nalazi u regiji Okurcalar, udaljen je 90 km od aerodroma u Antaliji i 35 km od Alanje.

Smeštaj:

Ukupno je 425 sobe:

 • Standardne sobe (23-28 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Large standard sobe (36 m2, jedna velika soba sa francuskim ležajem + 1 sing ležaj, kupatilo, max. 3 osobe),
 • Family sobe (45-50 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max. 4 osoba),
 • Family sobe sa krevetima na sprat (40-45 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedna sa francuskim ležajem, druga sa krevetima na sprat za decu, jedno kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve sobe hotela Mukarnas Spa Resort 5* imaju: kupatilo (kada / tuš, fen), centralnu klimu (radi u zavisnosti od vremenskih uslova), direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i sokovi), ketler za čaj i kafu, sef, SAT TV i muzičke kanale, tepih, balkon, Wi-Fi sporijeg protoka.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasna noćna užina, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa bezalkoholnim pićima koji se dopunjuje svakodnevno, sladoled u poslastičanici, bar na plaži 10:00h-18:00h.

Nije uključeno u UAI koncept hotela Mukarnas Spa Resort 5*: specijalna uvozna pića, specijalna vina, a-la-carte restorani sa rezervacijom unapred, sveže cedjeni sokovi, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restorani: Hashi (kuhinja dalekog istoka), Vaspiano (italijanska kuhinja), Fish Barbarossa (riblji restoran), barovi u okviru hotelskog kompleksa Mukarnas SPA Resort 5*.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Mukarnas SPA Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, faks, internet, prodavnice, rent-a-car. Wi-Fi internet sporog protoka u čitavom hotelu je besplatan.

Plaža hotela Mukarnas Spa Resort 5*:

Hotelska šljunkovita plaža, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, aqua park sa 4 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, mini golf, teniski tereni, odbojka i odbojka na plaži, gimnastika, zabavni programi u toku dana, takmičenja na bazenu i plaži, šou programi u večernjim satima, mini klub za decu ( 4-12 god.) sa dnevnim i večernjim programima, dečije igralište i mini luna park.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Mukarnas SPA Resort 5*: spa centar, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, masaže, bilijar i kompjuterske igrice, kuglanje.

Napomena:

Hotel Mukarnas SPA Resort 5* je renoviran tokom zime 2019/2021. godinu.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub