Caves Beach Resort

  • Caves Beach Resort
  • 99 slika

Hotel Caves Beach Resort ★★★★★ - Al Ahyaa, Hurgada, Egipat, upečatljivog izgleda i dizajna, sa privatnom peščanom plažom sa ležaljkama i suncobranima, nudi sve što vam je neophodno za savršeno letovanje u Hurgadi 2021. Pruža uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Caves Beach Resort se nalazi severno od Hurgade, udaljen je oko 22 km od aero

Hotel Caves Beach Resort

Hotel Caves Beach Resort ★★★★★ - Al Ahyaa, Hurgada, Egipat, upečatljivog izgleda i dizajna, sa privatnom peščanom plažom sa ležaljkama i suncobranima, nudi sve što vam je neophodno za savršeno letovanje u Hurgadi 2021. Pruža uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Caves Beach Resort se nalazi severno od Hurgade, udaljen je oko 22 km od aerodroma u Hurgadi i nalazi se severno 10 km od oblasti El Goune. Spoljni izgled hotela je u stena-planina stilu isto kao i predeo oko bazena sa ugrađenim svetlima oko bazena i na svima javnim mestima na površini od 40.000 m2. Sve smeštajne jedinice su u pećinskom stilu, napravljene od drveta i stene.

Plaža:

Privatna peščana plaža hotela Caves Beach Resort 5*, sa ležaljkama i suncobranima.

Sadržaj Caves Beach hotela:

Sobna usluga i recepcija dostupna 24h, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, Wi-Fi internet, na recepciji, beauty shop, restorani, barovi, disko, pozorište, deo za šoping, SPA, salon lepote, oprema za fitnes. Sport i zabava: 3 bazena, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, aerobik, boća, ronilački centar, tim animatora, teniski teren, teren za fudbal, razni programi animacije, ronilački centar, aqua centar, skvoš itd.

Smeštaj:

Caves Beach Hotel raspolaže sa 385 smeštajnih jedinica. Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Promo sobe su u prizemlju, bez terase ili imaju neki drugi nedostatak. Hotel raspolaže sa standard sobama bočni pogled more, standard sobama pogled bazen, deluxe sobama bočni pogled more i Royal Cave swim up sobama, koje izlaze direktno na bazen. Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), SAT TV, klima, telefon, fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Caves Beach Resort 5*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel Caves Beach Resort 5* ne prima goste mlađe od 16 godina. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel Caves Beach Resort 5*, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Caves Beach Resort 5*.