Nirvana Cosmopolitan

 • Nirvana Cosmopolitan
 • 27 slika

Hotel Nirvana Cosmopolitan ★★★★★ Lara, Antalija, Turska je savršen izbor za letovanje u regiji Lara. Nudi: L&H Ultra all Inclusive (Local&Healty ultra all inclusive – koncept se sastoji od originalne I zdrave hrane ) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak , ručak i večeru, užine u snek barovima, kasne užine, dečiji bufe, dijetalni

Hotel Nirvana Cosmopolitan

Hotel Nirvana Cosmopolitan ★★★★★ Lara, Antalija, Turska je savršen izbor za letovanje u regiji Lara. Nudi: L&H Ultra all Inclusive (Local&Healty ultra all inclusive – koncept se sastoji od originalne I zdrave hrane ) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak , ručak i večeru, užine u snek barovima, kasne užine, dečiji bufe, dijetalni kutak, sva lokalna domaća I standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u Dolce Gelato Boutique-u, sveže voćne sokove samo u toku doručka. Hotelska plaža je peščana sa ležaljkama, suncobranima I peškirima koji se ne naplaćuju.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Nirvana Cosmopolitan 5* hotela:

Hotel Nirvana Cosmopolitan 5* se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 12 km od centra Antalije  i 9 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Nirvana Cosmopolitan ima ukupno 717 smeštajnih jedinica:

 • Superior standardna soba (32m2, u glavnoj zgradi, spavaća soba, kupatilo,max. 2+1 osoba),
 • Standardna porodična soba (28m2, u baštenskom delu, dve spavaće sobe, kupatilo,  max. 4 osobe),
 • Family suite (56m2, u glavnoj zgradi, spavaća soba sa francuskim krevetom, dnevna soba sa sofom, dva kupatila , max. 2+2 osobe),
 • Family suite swim up soba (44m2, u baštenskom delu, dve spavaće sobe, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Deluxe suit (60m2, u glavnoj zgradi, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, max. 2+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Nirvana Cosmopolitan 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, bade mantil I papuče, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( bezalkoholna pića se dopunjuju svakoga dana ), ketler , set za kafu i čaj, sef ,SAT TV i muzičke kanale, besplatan Wi Fi, balkon .

Usluga:

L&H Ultra all Inclusive (Local&Healty ultra all inclusive – koncept se sastoji od originalne I zdrave hrane ) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak , ručak i večeru, užine u snek barovima, kasne užine, dečiji bufe, dijetalni kutak, sva lokalna domaća I standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u Dolce Gelato Boutique-u, sveže voćne sokove samo u toku doručka.  

L&H ultra all inslusive koncept ne uključuje: A la Carte restorane, Starbucks café (dve kafe po osobi su besplatne, kasnije uz doplatu) , luksuzna uvozna pića , specijalna vina i pića u A la carte restoranima, sveže voćne sokove, sva flaširana pića, energetska pića, sobna usluga, lunch paket. 

Moguće je koristiti Bed & Breakfast koncept - doručak i piće tokom doručka besplatni, sve ostalo uz doplatu.

Moguće je koristiti Half board koncept - doručak i večera besplatni, kao i piće tokom ta dva obroka, sve ostalo uz doplatu.

Sadržaj:

Aqauamarine glavni restoran u kome se služi doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasni noćni bufe, A la carte restorani – Welldone Restoran ( steak house ), The Sea Club ( morska kuhinja ), Ukiyo restoran (dalekoistočnastok  kuhinja), Fellini (italijanska kuhinja), CH'I ( veganska kuhinja ) – uz rezervaciju unapred, snek bar na plaži I kod bazena, lobi bar, bar na plaži, vitamin bar, disko bar. WiFi internet  je besplatan u celom hotelu .

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, usluga pranja veša I hemijsko čišćenje, usluga čuvanja dece, frizer, šoping centar, rent a car, telefon, fax, kompjuterske igre.

Plaža hotela Nirvana Cosmopolitan 5*:

Hotelska plaža je peščana sa ležaljkama, suncobranima I peškirima koji se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži uz rezervaciju unapred I uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni, aqua park sa 15 tobogana, bazen sa talasima, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi, teniski tereni, odbojka, košarka, pikado, stoni tenis, fudbal, mini golf, zabavni program profesionalnog tima u toku dana i večeri. Cryspi dečiji klub za decu od 4-16 godina prema starosnim grupama sa programom, mini bioskopom I mini diskom uveče. 

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: Spa i wellness centar, masaže, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene.

Napomena:

Kućni ljubimci se primaju u naš objekat u LUXI PET HOTEL-u, izolovani od područja korišćenja objekta, prema vrstama životinja i veličini, uz naknadu i na zahtev.

Hotel Nirvana Cosmopolitan 5* je renoviran 2019.-2022. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.nirvanahotel.com


 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2023.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije