Pasha's Princess

 • Pasha's Princess
 • 21 slika
 • Blizu plaže
 • Povoljno
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Samo za odrasle
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Pashas Princess (hotel za odrasle +15) ★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska, udaljen 200 metara od sopstvene plaže, sa svojim okruženjem, prirodom i ljubavlju prema istoriji, nudi i razvijajući održiv kvalitet usluge. Zadovoljstvo gostiju je primarni element mentaliteta usluge hotela Pasha Princess 4*. Ovaj mentalitet predstavlja glavnu ideju kvalitetne usluge. Udahnuti ćete u ovoj atmosferi i isku

Hotel Pasha's Princess

Hotel Pashas Princess (hotel za odrasle +15) ★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska, udaljen 200 metara od sopstvene plaže, sa svojim okruženjem, prirodom i ljubavlju prema istoriji, nudi i razvijajući održiv kvalitet usluge. Zadovoljstvo gostiju je primarni element mentaliteta usluge hotela Pasha Princess 4*. Ovaj mentalitet predstavlja glavnu ideju kvalitetne usluge. Udahnuti ćete u ovoj atmosferi i iskusiti drugačiju perspektivu prijateljstva. Pasha's Princess je odličan izbor za parove i samce koji traže pažljivu uslugu najvišeg kvaliteta tokom letovanja u Turskoj 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL INFO - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj:

Pashas Princess 4* se nalazi u regiji Camyuva, 6 km od centra Kemera i 60 km od aerodrama Antalija.

Smeštaj:

Hotel Pashas Princess 4* ima ukupno 84 smeštajnih jedinica, sve su standardne sobe (26 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i jednim single ležajem, 1 kupatilo, max 3 osobe), sa kupatilom sa tušem i fenom, centralnom klimom koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, mini bar (voda i bezalkoholna pića po dolasku), set za kuvanje kafe i čaja, sef, direktna telefonska linija, SAT TV i muzički kanali, laminat, balkon/terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor između više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, poslepodnevni čaj, kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00-23:00h, bar na plaži sa bezalkoholnim pićima i užinom od 10:00-18:00h.

Nije uključeno u AI koncept hotela Pashas Princess 4*: sva uvozna pića, sveže voćne sokove, sva flaširana pića i pića u konzervi, sladoled, turska kafa, pića i hrana posle 23:00h.

Sadržaj Pashas Princess hotela:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena. Posebno se plaća prema pravilima hotela Pashas Princess 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet. Wi-fi u lobiju se ne naplaćuje.

Plaža:

Hotelska plaža je šljunkovita, na 200 m od hotela Pashas Princess 4*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle, fitnes, odbojka na plaži, stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Pashas Princess 4*: sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, slana soba, masaže. Zabavni programi tokom dana i uveče nekoliko puta nedeljno.

NAPOMENA:

Tokom trajanja pandemije Covid 19, hotel zadržava pravo da prilagođava pojedine usluge i sadržaje, bez prethodne najave.

 

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3★, 4★ i 5★ zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021.

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu