Armas Kaplan Paradise Hotel

 • Armas Kaplan Paradise Hotel
 • 43 slika
 • Okružen zelenilom
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 13,99 god - GRATIS smeštaj
 • Šljunkovita plaža
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Fitnes & SPA

Hote Armas Kaplan Paradise ★★★★★ - Tekirova, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, jutarnje i popodnevne užine, večera, kasna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:00h, A'la Carte restoran uz prethodnu rezervaciju jednom tokom bora

Hotel Armas Kaplan Paradise Hotel

Hote Armas Kaplan Paradise ★★★★★ - Tekirova, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, jutarnje i popodnevne užine, večera, kasna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:00h, A'la Carte restoran uz prethodnu rezervaciju jednom tokom boravka, bar na plaži od 10:00-18:00h, gde se služe sveži sokovi i pivo. Hotelska privatna plaža je šljunkovita, udaljena je oko 300 m od hotela. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Armas Kaplan Paradise 5* hotela:

Hotel Armas Kaplan Paradise 4* se nalazi u Tekirova regiji, udaljen je oko 70 km od aerodroma u Antaliji i oko 17 km od Kemera.

Smeštaj:

Hotel Armas Kaplan Paradise 5* ima ukupno 393 smeštajne jedinice:
Standardna soba (22 - 27 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem i sofom, jedno kupatilo, max 2+2 osoba).

Sve smeštajne jedinice imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pica prilikom dolaska), sef (uz doplatu), keramicki/tepih, SAT TV I muzički kanali, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, jutarnje i popodnevne užine, večera, kasna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:00h, A'la Carte restoran uz prethodnu rezervaciju jednom tokom boravka, bar na plaži od 10:00-18:00h, gde se služe sveži sokovi i pivo.

All Inclusive koncept hotela Armas Kaplan Paradise 5* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, sveže voćne sokove, sva pića u disko baru, A'la carte restorane uz rezervaciju unapred i doplatu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samopsluživanje, poslastičarnica, A'la carte restoran (riblji), barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Armas Kaplan Paradise 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, frizer, telefon, fax, internet, shoping centar. Wi-Fi uz doplatu.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita, udaljena je oko 300 m od hotela Armas Kaplan Paradise 5*. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Besplatan šatl servis (prevoz) do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, 3 tobogana, fitnes, sauna, tursko kupatilo, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži za decu i odrasle, večernji šou program, mini klub za decu.. Mini klub za decu od 04-12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Armas Kaplan Paradise 5*: osvetljenje za teniske terene, sportovi na vodi, Spa & Wellness centar, bilijar.

Napomena:

Hotel Armas Kaplan Paradise 5* je renoviran 2017. godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub