Hotel Grand Kaptan

 • Hotel Grand Kaptan
 • 30 slika

Hotel Grand Kaptan ★★★★★ - Obagol, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni čaj i kafa, večera, kasna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom periodu, A'la carte restorani sa rezerva

Hotel Hotel Grand Kaptan

Hotel Grand Kaptan ★★★★★ - Obagol, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni čaj i kafa, večera, kasna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom periodu, A'la carte restorani sa rezervacijom unapred i samo jednom tokom boravka, bezalkoholna pića u baru na plaži od 10:00h do 19:00h. Hotelska privatna peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Grand Kaptan 5* hotela:

Hotel Grand Kaptan 5* se nalazi u oblast Obagol u Alanji, udaljen je 5 km od centra Alanje i 131 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Grand Kaptan 5* ima ukupno 334 sobe:

 • Standardne sobe (25-30 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Connection soba (50-60 m2, dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila, max 4 osobe),
 • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve sobe hotela Grand Kaptan 5* imaju zasebno kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), sef (uz depozit), ketler, set za čaj i kafu, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni čaj i kafa, večera, kasna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom periodu, A'la carte restorani sa rezervacijom unapred i samo jednom tokom boravka, bezalkoholna pića u baru na plaži od 10:00h do 19:00h.

UAI koncept hotela Grand Kaptan 5* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na meniju, sveže ceđene sokove, specijalna vina i koktele, sobnu uslugu, sva flaširana pića.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani-riblji i italijanski, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Grand Kaptan 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja i peglanja veša, telefon, fax, internet kutak, frizer, prodavnice, rent a car. Wi Fi je besplatan u lobiju hotela.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

Postoji tunel ispod puta koji vodi do plaže hotela Grand Kaptan 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, 3 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna,parno kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina, igralište.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Grand Kaptan 5*: sportovi na vodi, masaža, Wellness centar, kompjuterske igre, bilijar.

Napomena:

Hotel Grand Kaptan 5* je renoviran 2011. Više informacija o hotelu možete videti na: www.kaptanhotels.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu