Club Big Blue Suite Hotel

 • Club Big Blue Suite Hotel
 • 56 slika
 • Blizu centra grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Club Big Blue Suite ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive + (sve uključeno +) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, kasni doručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, kasna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:30h do 23:00h. Hotelska plaža je peščana i šljunkovita, leža

Hotel Club Big Blue Suite Hotel

Hotel Club Big Blue Suite ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive + (sve uključeno +) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, kasni doručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, kasna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:30h do 23:00h. Hotelska plaža je peščana i šljunkovita, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju putnicima agencije Fibula Air Travel.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Club Big Blue Suite 4* hotela:

Club Big Blue Suite Hotel 4* se nalazi u regiji Obakoy. Udaljen je 2km od centra Alanje i 132km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Club Big Blue Suite 4* ima ukupno 101 smeštajnu jedinicu:

 • Family soba (28m2, spavaća soba, kupatilo, max 4 osobe),
 • Standardnih soba (20m2, kupatilo, spavaća soba, max 2+1 osoba).

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (prazan), ketler, pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All Inclusive + (sve uključeno +) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, kasni doručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, kasna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:30h do 23:00h.

AI koncept hotela Club Big Blue Suite 4* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, sladoled, tursku kafu, sveže ceđene voćne sokove, A'la Carte restoran (uz rezervaciju unapred i doplatu ), hranu i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran hotela Club Big Blue Suite Hotel 4* koji je na bazi otvorenog bufea, snek bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Big Blue Suite 4*: A'la Carte restoran sa jelima sa roštilja, usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, internet igrice. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža:

Privatna plaža hotela Club Big Blue Suite Hotel 4* je peščana i šljunkovita. Udaljena je 500 m od hotela (šatl servis do plaže - uz doplatu). Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju putnicima agencije Fibula Air Travel, za sve ostale uz doplatu. Kleopatrina plaža je udaljena 3km (uz doplatu).

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle u hotelu Club Big Blue Suite Hotel 4* , tobogan, fitnes, tursko kupatilo, stoni tenis, zabavni programi tokom dana i uveče, turske večeri, jednom nedeljno muzika uživo, mini klub i igralište za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: Club Big Blue Suite Hotel 4* masaža, sportovi na vodi.

 

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije