Antalya Hotel

 • Antalya Hotel
 • 31 slika

Hotel Oz Hotels Antalya Resort & Spa ★★★★★ Antalija, Turska je udaljen 3 km od centra Antalije i 12 km od aerodroma Antalija. Nudi: noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion. Hrana i piće koji nisu u okviru koncepta se dodatno naplaćuju. Hotel Oz Hotels Antalya Resort & Spa 5* se nalazi na stenama iznad mora i do plaže se silazi stepenicama ili liftom, sa platformom je i ima suncobrane i le

Hotel Antalya Hotel

Hotel Oz Hotels Antalya Resort & Spa ★★★★★ Antalija, Turska je udaljen 3 km od centra Antalije i 12 km od aerodroma Antalija. Nudi: noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion. Hrana i piće koji nisu u okviru koncepta se dodatno naplaćuju. Hotel Oz Hotels Antalya Resort & Spa 5* se nalazi na stenama iznad mora i do plaže se silazi stepenicama ili liftom, sa platformom je i ima suncobrane i ležaljke koji se ne naplaćuju.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Oz Hotels Antalya Resort & Spa hotela:

Hotel Oz Hotels Antalya Resort & Spa 5* je udaljen 3 km od centra Antalije i 12 km od aerodroma Antalija .

Smeštaj:

Oz Hotels Antalya Resort & Spa 5* ukupno ima 150 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba (26m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + pomoćni ležaj, kupatilo, max 2+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Oz Hotels Antalya Resort & Spa 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), Wi-fi, SAT TV i muzičke kanale.

Usluga:

Oz Hotels Antalya Resort & Spa 5* nudi: noćenje sa dodručkom, polupansion ili pun pansion - hrana i piće koji nisu u okviru koncepta se dodatno naplaćuju.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, snek pored bazena, bar na plaži. Wi-Fi je besplatan u sobama i zajedničkim prostorijama.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Oz Hotels Antalya Resort & Spa 5*: prodavnice, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, lekar, telefon, fax, rent a car, sobna usluga.

Plaža hotela Oz Hotels Antalya Resort & Spa 5*:

Hotel Oz Hotels Antalya Resort & Spa 5* se nalazi na stenama iznad mora i do plaže se silazi stepenicama ili liftom, sa platformom je i ima suncobrane i ležaljke koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoren i zatvoren bazen sa dečijim delom.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Oz Hotels Antalya Resort 5*: fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, đakuzi, masaža, Spa i salon lepote.

Napomena:

Hotel Oz Antalya Resort & Spa 5* je renoviran 2022. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE SADRŽAJE I USLUGU BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalija – Destinacija Antalija

Antalija – Turska

Antalija hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3★, 4★ , 5★ zvezica.

Antalija aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Antaliji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Antalija Turska informacije

Plaže u Antaliji su peščane. Mesto Antalija je antički grad. Aerodrom Antalija udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Antalija cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Antalija prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Antalija mapa hoteli

Mapa hotela lokacija raspored bus linija plaže u Antaliji povezanost sa centrom regije.

Antalija hoteli forum

Utisci komentari zapažanja putnika vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Antalija u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije