Imperial Sunland

  • Imperial Sunland
  • 21 slika

Hotel Imperial Sunland Resort & Spa ★★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska se nalazi 40km od aerodroma Antalija i oko od centra 10 km Kemera i savršen je izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi Ultra All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevnu užinu, čaj, kafa, večera, užina u kasnim večernjim satima, kao i hotelsku

Hotel Imperial Sunland

Hotel Imperial Sunland Resort & Spa ★★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska se nalazi 40km od aerodroma Antalija i oko od centra 10 km Kemera i savršen je izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi Ultra All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevnu užinu, čaj, kafa, večera, užina u kasnim večernjim satima, kao i hotelsku privatnu plažu koja je škljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

Položaj Imperial Sunland Resort & Spa 5* hotela:

Hotel Imperial Sunland Resort & Spa 5* se nalazi u regiji Beldibi, 40km od aerodroma Antalija i oko od centra 10 km Kemera.

Smeštaj:

Hotel Imperial Sunland Resort & Spa 5* poseduje ukupno 262 smeštajne jedinice, i to:

  • Standardne sobe (28-32m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Porodične sobe (60m2, 2 spavaće sobe sa vratima između soba ili bez, 1 kupatilo, max.4+1 osobe),
  • Dve sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom/tušem, fen, centralni klima sistem koji radi u skladu sa vremenskim uslovima, tepih, direktna telefonska linija, mini bar (voda i bezalkoholna pića po dolasku, kasnije uz doplatu), sef, SAT TV i muzički kanali, Wi-Fi se ne naplaćuje.

Usluga:

Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevnu užinu, čaj, kafa, večera, užina u kasnim večernjim satima. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna alkoholna pića, sladoled tokom određenih sati, bar pored plaže od 10:00-18:00h.

All inclusive koncept ne uključuje: uvozna pića koja nisu na menu listi, specijalna vina, flaširana pića, sveže voćne sokove, A’la carte restorane sa rezervacijom unapred i uz doplatu, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la carte restorani - turski, italijanski i riblji, lobi bar, bar pored bazena i na plaži.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, vešeraj, rent a car, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice.Wi-Fi u sobama i lobiju se ne naplaćuje.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je škljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, bilijar. Zabavni programi, takmičenja tokom dana i večernji šou programi. Mini klub za decu.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA  NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA, BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub