Galeri Resort Hotel

 • Galeri Resort Hotel
 • 36 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Galeri Resort ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnju užinu, ručak, popodnevnu kafu, čaj i kolače, večeru, sladoled u određenom terminu, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna p

Hotel Galeri Resort Hotel

Hotel Galeri Resort ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnju užinu, ručak, popodnevnu kafu, čaj i kolače, večeru, sladoled u određenom terminu, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani u hotelu Galeri Resort Hotel 5* uz rezervaciju unapred, mini bar. Hotelska šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.
HOTEL INFO & ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL INFO & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Galeri Resort 5* hotela:

Hotel Galeri Resort 5* smešten je u regiji Okurkalar. Udaljen je 35 km od Alanje i 90 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Galeri Resort Hotel 5* je 287:

 • Standardna soba (22 m2, spavaća soba sa francuskim lezajem, kupatilo, max 3 osobe),
 • Deluxe soba sa pogledom na more (24 m2, spavaća soba sa francuskim lezajem, kupatilo, max 3 osobe),
 • Junior suit sobe (28 m2, max 3 osobe, spavaća sobe sa francuskim ležajem, kupatilo),
 • Family soba (40 m2, max. 4 osobe, dve spavaće sobe sa vratima između, kupatilo),
 • Family soba sa krevetom na sprat (30 m2, jedna velika soba sa francuskim lezajem i krevetom na sprat, max. 2+2 osobe).

Sve sobe hotela Galeri Resort 5* imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), SAT TV i muzičke kanale, Wi Fi, tepih, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) u hotelu Galeri Resort 5* je na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnju užinu, ručak, popodnevnu kafu, čaj i kolače, večeru, sladoled u određenom terminu, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani u hotelu Galeri Resort Hotel 5* uz rezervaciju unapred, mini bar.

UAI koncept hotela Galeri Resort 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, specijalna vina, pića u Tower restoranu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran u Galeri Resort Hotel 5* je na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (Sultan - turski, Fish Meken - riblji i restoran morske hrane, Tower), lobi bar, snek bar, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Galeri Resort 5*: usluga lekara, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, rent-a-car, šoping centar. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Galeri Resort 5*:

Hotelska šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i za decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu od 4-12 godina, malo igralište, mini diskoteka u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Galeri Resort 5*: sportovi na vodi, teniski tereni i osvetljenje teniskih terena, kuglanje, masaža, igraonica.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu