Aydinbey Famous Resort

 • Aydinbey Famous Resort
 • 26 slika
 • Peščana plaža
 • Povoljno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Aydinbey Famous Resort ★★★★★ je savršen izbor za letovanje u Beleku. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, ponoćna užina, popodnevni čaj, kafa i kolači, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoho

Hotel Aydinbey Famous Resort

Aydinbey Famous Resort ★★★★★ je savršen izbor za letovanje u Beleku. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, ponoćna užina, popodnevni čaj, kafa i kolači, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 02:00h, sladoled u određeno vreme. Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima i ležaljkama koji se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Aydinbey Famous Resort 5* hotela:

Aydinbey Famous Resort 5* se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je oko 45km od centra Antalije i 40km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 316:

 • Standardne sobe (29 m2, spavaća soba i kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Family sobe (45 m2, 2 odvojene spavaće sobe, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Dve sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice hotela Aydinbey Famous Resort 5* imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda  i mineralna voda se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, ponoćna užina, popodnevni čaj, kafa i kolači, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 02:00 h, sladoled u određeno vreme.

Ultra all inclusive koncept hotela Aydinbey Famous Resort 5* ne obuhvata: sva ostala uvozna pića, premium alkoholna pića, sva flaširana pića, sveže ceđene voćne sokove, energetska pića, tursku kafu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restoran (restoran sa jelima sa roštilja, riblji), barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Aydinbey Famous Resort 5*: usluga lekara, usluga pranja veša, čuvanje dece, prodavnice, frizer, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igrice, rent a car. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.

Plaža hotela Aydinbey Famous Resort 5*:

Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima i ležaljkama koji se ne naplaćuju. Peškiri za plažu (uz depozit).

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 3 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub za decu uzrasta od 4 do 14 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Aydinbey Famous Resort 5*: sportovi na vodi, masaža, kozmetički salon, SPA centar, bilijar, soba za igru.

Napomena:

Hotel Aydinbey Famous Resort 5* renoviran je 2020. godine. Na zimu 19/20 se renoviraju sobe (kade se menjaju tuš kabinama, stari laminat novim laminatom, sav tekstil) kao i delovi turskog kupatila i saune.

NAPOMENA:U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadrzaja bez prethodnog obavestenja


Dodatne informacije Turska avionom leto 2020 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2020.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu