Forever Club

  • Forever Club
  • 35 slika

Hotel Forever Club ★★★★ (14+) - Ičmeler, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Icmeler. Udaljem je 1 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu i savršen je izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, snek bar, kafa u određeno vreme, A La Carte restorani. Hotel Forever Club 4* se nalazi na p

Hotel Forever Club

Hotel Forever Club ★★★★ (14+) - Ičmeler, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Icmeler. Udaljem je 1 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu i savršen je izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, snek bar, kafa u određeno vreme, A La Carte restorani. Hotel Forever Club 4* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži (tunelom je povezan sa plažom). Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Prostorije hotela su klimatizovane, a sadržaji uključuju igraonicu i TV salon. Za najmlađe je na raspolaganju dečije igralište i dečiji klub. Pored toga, tu su restoran, bar i disko klub. Hotelske sobe su klimatizovane i dobro opremljene. Sobe su opremljene bračnim krevetima i većina ima balkon. Kupatila imaju tuš i fen za kosu. Omogućen je i pristup internetu, Wi-Fi internet je besplatan u javnim delovima hotela.

 

Položaj Forever Club 4* hotela:

Hotel Forever Club 4* se nalazi u mestu Ičmeler. Udaljem je 1 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Forever Club 4* ima ukupno 215 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (spavaća soba, kupatilo, balkon ili terasa, max. 3 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Forever Club 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, LCD TV, telefon, mini bar (samo voda), sef (uz doplatu), balkon ili terasu. U sobama nema Wi-Fi interneta.

Usluga:

Hotel Forever Club 4* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, snek bar, kafa u određeno vreme, A La Carte restorani.

All Inclusive koncept hotela Forever Club 4* ne uključuje: uvozna pića, pića u A La Carte restoranima, sva pića između 24:00 - 08:00h, sveže ceđene voćne sokove.

Sadržaj hotela Forever Club 4*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A La Carte restorani: italijanski restoran i restoran morskih plodova, tri bara. Wi-Fi internet je besplatan u javnim delovima hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, frizer, prodavnice.

Plaža:

Hotel Forever Club 4* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži (tunelom je povezan sa plažom). Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, stoni tenis, bilijar, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, zabavni program tokom dana, večernji šou programi određenim danima, uživo muzika određenim danima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: spa centar, masaže, svi tretmani lica i tela, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 4* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub