Hotel Stella Beach

 • Hotel Stella Beach
 • 12 slika
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Stella Beach ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hote

Hotel Hotel Stella Beach

Hotel Stella Beach ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotelska plaža je šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Stella Beach 5* hotela:

Stella Beach Hotel 5* se nalazi u regiji Okurcalar. Udaljen je 25 km od Sidea, 35 km od Alanje i 90 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Stella Beach 5* ima ukupno 247 smeštajnih jedinica.

 • Standardna soba (jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+1 osoba).
 • Family soba sa krevetima na sprat (jedna velika soba sa krevetima na sprat, max 2+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka.

AI koncept hotela Stella Beach 5* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, sva pića u disko klubu, pića u lobi baru posle 24.00h, flaširana pića, sladoled, koktele, espresso, kapućino.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (turski i italijanski), lobi bar, snek bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Stella Beach 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, frizer, šoping centar. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Stella Beach 5*:

Hotelska plaža je šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tri tobogana, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja i večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa dnevnim i večernjim programom.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Stella Beach 5*: masaža, đakuzi, bilijar, sportovi na vodi.

Napomena:

Hotel Stella Beach 5* renoviran je 2015. godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub