Crowne Plaza Harbiye

  • Crowne Plaza Harbiye
  • 25 slika

Hotel Crowne Plaza Istanbul Harbiye ★★★★★ - Sisli, Istanbul, Turska ima predivan pogled na Bosforski moreuz, i nalazi se u u oblasti Besiktas, na samo oko 1.8 km od trga Taksim, oko 500 metara od Dolmabahce palate… Hotel se nalazi na oko 44 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 39 km od aerodroma Sabiha Gokcen. Svissotel The Bosphorus, Istanbul je luksuzni hotel sa pet zvezdica u samom centru Istan

Hotel Crowne Plaza Harbiye

Hotel Crowne Plaza Istanbul Harbiye ★★★★★ - Sisli, Istanbul, Turska ima predivan pogled na Bosforski moreuz, i nalazi se u u oblasti Besiktas, na samo oko 1.8 km od trga Taksim, oko 500 metara od Dolmabahce palate… Hotel se nalazi na oko 44 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 39 km od aerodroma Sabiha Gokcen. Svissotel The Bosphorus, Istanbul je luksuzni hotel sa pet zvezdica u samom centru Istanbula na evropskim obalama Bosfora. Smešten na 65 hektara istorijskih vrtova sa svetskim prodavnicama i živahnim noćnim životom u blizini. Nudi 566 soba i apartmana za goste, sa najsavremenijom tehnologijom i ekskluzivnim sadržajima. Probudite se uz pogled na minarete, Zlatni rog, zelenu baštu i azijsko kopno preko vode. Uživajte u udobnosti sa pet zvezdica. Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini Nisantasija i samo 2 km od trga Taksim. Poznat je po svojim modernim luksuznim šoping mestima. Na pešačkoj udaljenosti nalaze se restorani, barovi i veze do mreže javnog prevoza. Ovo je moderan poslovni i rekreacijski hotel, koji nudi udoban i moderan smeštaj. Dostupne su sobe i usluge pranja veša, a na licu mesta su dostupni parking. U ovom poslovnom hotelu, koji je u potpunosti renoviran 2011. godine, ima ukupno 285 soba. Gostima se dočekuje lobi sa recepcijom koja radi 24 sata, hotelskim sefom i liftom do gornjih spratova. Gosti mogu uživati u piću u kafiću i baru i večerati u restoranu. Prijatno nameštene sobe imaju zavese za zamračivanje i dizajnirane su da obezbede udobnost i sigurnost sa standardnim ugrađenim tasterima za hitne slučajeve. Sve sobe su standardno opremljene.

 

Položaj Crowne Plaza Istanbul Harbiye hotela:

Crowne Plaza Istanbul Harbiye 5* nalazi se u oblasti Sisli, na oko 1.6 km od trga Taksim, oko 350 metara od Osmanbey metro stanice, oko 1.5 km od Dolmabahce palate, na oko 6.5 km od Aja Sofije, Plave džamije, Topkapi palate…. Hotel se nalazi na oko 43 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 44 km od aerodroma Sabiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Više restorana, više barova, Wi-Fi internet na javnim površinama hotela, Spa & Helth Club, fitnes, sauna, parno kupatilo, masaža, zatvoreni bazen itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju SAT flat-screen TV, telefon, klimu, kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, električno kuvalo, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta).

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. 

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni, zabranjeno pušenje u celom objektu.