Lucida Beach Hotel

 • Lucida Beach Hotel
 • 42 slika
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness
 • Na plaži

Hotel Lucida Beach Hotel ★★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: Ultra All inclusive od 10:00-02:00h (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor između više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevna užina, čaj, kafa, kolači, večera, kasnovečernja užina, Ottoman A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i j

Hotel Lucida Beach Hotel

Hotel Lucida Beach Hotel ★★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: Ultra All inclusive od 10:00-02:00h (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor između više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevna užina, čaj, kafa, kolači, večera, kasnovečernja užina, Ottoman A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka, domaća i standradna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom određenih sati. Hotel se nalazi pored šljunkovito-peščane plaže. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
HOTEL INFO & ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj  Lucida Beach 5* hotela:

Hotel Novia Lucida Beach hotel se nalazi u regiji Camyuva, 8km od Kemera i 68 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel  Lucida Beach 5* ima ukupno 205 smeštajnih jedinica.

 • Standardna soba (18-25m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • promo soba  (18m2, spavaća soba, kupatilo, bez balkona, max. 2 osobe),
 • Family suit soba (40-45m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe),
 • Junior suit (32-39m2, jedna velika soba, kupatilo, max. 3 osobe),
 • Annex sobe (17-18 m2 , nalaze se u anex delu, 10m od glavne zgrade, spavaća soba, kupatilo, balkon, max 2 osobe) 
 • Dve sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela  Lucida Beach 5* ima: kupatilo sa kadom ili tušem, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo po dolasku, kasnije se samo voda dopunjuje svakodnevno), sef ( uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, laminat, sve sobe su sa francuskim balkonom. Između glavne i anex zgrade postoji ulica.

Usluga:

Ultra All inclusive od 10:00-02:00h (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor između više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevna užina, čaj, kafa, kolači, večera, kasnovečernja užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom određenih sati.

U UAI koncept hotela  Lucida Beach 5* nije uključen: premium uvozna alkoholna pića, uvozna vina i šampanjac, sva flaširana pića, sveži voćni sokovi, energetska pića i sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea,  lobi bar, bar pored bazena, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Novia Lucida Beach 5*: usluga lekara, frizer, usluga pranja veša, šoping centar, čuvanje dece, telefon, fax, internet cafe i kompjuterske igrice. Wi-Fi (400 mb) u lobiju se ne naplaćuje.

Plaža:

Hotel Novia Lucida Beach 5* nalazi se pored šljunkovito-peščane plaže. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani,  tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis se ne naplaćuju.

Posebno se plaća prema pravilima hotela  Lucida Beach 5*: Salon lepote i masaža, sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igrice.

Zabavni programi tokom dana i večernji šou programi. Mini klub za decu od 4-12 godina, igralište za decu, mini disko u večernjim satima.

Napomena:

Hotel  Lucida Beach 5* renoviran je 2014. godine.

Više informacija o hotelu možete videti na: www.lucidabeach.com

NAPOMENA: tokom trajanja pandemije Covid 19, hotel zadržava pravo da prilagođava pojedine usluge i sadržaje, bez prethodne najave

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub