Anitas Beach Hotel

 • Anitas Beach Hotel
 • 24 slika
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Fitness
 • Na plaži

Hotel Anitas Beach Hotel ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevnu užinu, ponoćnu supu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h. Hotelska plaža je šljunkovita i kamenita, sa ležaljkama i suncobra

Hotel Anitas Beach Hotel

Hotel Anitas Beach Hotel ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevnu užinu, ponoćnu supu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h. Hotelska plaža je šljunkovita i kamenita, sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Anitas Beach 4* hotela:

Hotel Anitas Beach 4* je smešten u regionu Konakli, udaljen 12 km od centra Alanje i 120km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Anitas Beach 4* ima 120 soba, sve su standardne (24-30 m2, jedna soba, kupatilo, max 2+2 osobe), opremljene kupatilom (sa tuš kabinom ili kadom, fen), klimom, direktnom telefonskom linijom, mini barom (samo voda), sefom (uz doplatu), sat TV-om, muzičkim kanalima, laminatom, i balkonom.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevnu užinu, ponoćnu supu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h.

AI koncept hotela Anitas Beach 4* ne obuhvata: uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana i pića u limenkama, tursku kafu, svu hranu i pića posle 24:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran hotela Anitas Beach 4* je na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Anitas Beach 4*: usluge lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, frizer, rent a car, Wi-Fi je besplatan zu lobiju.

Plaža hotela Anitas Beach 4*:

Hotelska plaža je šljunkovita i kamenita, sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, fitnes, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Anitas Beach 4*: sauna, masaže i sportovi na vodi


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu