Dizalya Palm Garden

 • Dizalya Palm Garden
 • 32 slika
 • Blizu plaže
 • Povoljno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Dizalya Palm Garden Hotel ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kafa, čaj i kolači, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 24:00h). Sveže ceđeni sok od pomorandže u

Hotel Dizalya Palm Garden

Hotel Dizalya Palm Garden Hotel ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kafa, čaj i kolači, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 24:00h). Sveže ceđeni sok od pomorandže uz doručak. Uvozna alkoholna pića smao u pojedinim barovima. A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotelska plaža je šljunkovito - kamenita i udaljena 200 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Dizalya Palm Garden 5* hotela:

Hotel Dizalya Palm Garden 5* se nalazi u regiji Konakli. Hotel je udaljen 12 km od centra Alanje i 120 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Dizalya Palm Garden 5* ima ukupno 250 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba (22 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+1 single ležaj, max 2+2 osoba),
 • Economy soba (22 m2, jedna spvaca soba , kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Large soba (28 m2, jedna velika spavaca soba, kupatilo, max 4 osobe),
 • Family soba (34 m2, max 4 osobe, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe),
 • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka soba u hotelu Dizalya Palm Garden 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), laminat ili keramički pod, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kafa, čaj i kolači, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 24:00h). Sveže ceđeni sok od pomorandže uz doručak. Uvozna alkoholna pića smao u pojedinim barovima. A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka.

Al koncept hotela Dizalya Palm Garden 5* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, sveže voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restoran - turski i mediteranski, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži od 10:00h do 18:00 h ( hladna bezalkoholna pica i pivo).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Dizalya Palm Garden 5*: usluga lekara (na zahtev), usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, telefon, fax, elektronske igre, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u svim zajedničkim prostorijama i u sobama.

Plaža:

Hotelska plaža je šljunkovito - kamenita i udaljena 200 m od hotela Dizalya Palm Garden 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, 3 tobogana, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi, stoni tenis, teniski teren, odbojka na pesku, zabavni programi tokom dana, takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Dizalya Palm Garden 5*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, bilijar, wellness centar - masaže.

Napomena:

Više informacija o hotelu Dizalya Palm Garden 5* na: www.dizalyahotels.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 - Turska regija Antalija - Destinacija Alanja

Hoteli Alanja - Antalija - Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub