Corfu Holiday Palace

  • Corfu Holiday Palace
  • 62 slika

Hotel Corfu Holiday Palace ★★★★★ - Kanoni, Krf, Grčka je ekskluzivan hotel sa 5★ prema lokalnoj kategorizaciji. Smešten je u mestu Kanoni, na istočnoj obali Krfa. Hotel je udaljen oko 4 km od grada/aerodroma Krfa i nudi uslugu polupansiona - samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela za doručak i večeru i savršen je izbor za letovanje na Krfu 2023 Položaj: Corfu Holiday Palace Hotel (nekadašn

Hotel Corfu Holiday Palace

Hotel Corfu Holiday Palace ★★★★★ - Kanoni, Krf, Grčka je ekskluzivan hotel sa 5★ prema lokalnoj kategorizaciji. Smešten je u mestu Kanoni, na istočnoj obali Krfa. Hotel je udaljen oko 4 km od grada/aerodroma Krfa i nudi uslugu polupansiona - samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela za doručak i večeru i savršen je izbor za letovanje na Krfu 2023

 

Položaj:

Corfu Holiday Palace Hotel (nekadašnji Hilton) je jedan od najklasičnijih hotela na Krfu, kompletno renovirano remek-delo arhitekture koje se prostire na 45.000 m2. Ugostio je čuvene ličnosti poput nekadašnjeg predsednika SAD-a Jimmy Carter-a, ministre Španije, Portugalije i mnogih drugih evropskih zemalja. Smešten je u mestu Kanoni, na istočnoj obali Krfa. Hotel je udaljen oko 4 km od grada/aerodroma Krfa.

Smeštaj:

Hotel Corfu Holiday Palace ima ukupno 264 smeštajnih jedinica (standardne sobe, superior standardne sobe i bungalove). Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT TV, radio, mini bar (uz doplatu), klima uredjaj (uz doplatu).

Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: klima, telefon. Dečiji krevetac je na upit i besplatan je.

Usluga:

Polupansion - samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela za doručak i večeru.

Sadržaj Corfu Holiday Palace hotela:

Recepcija, lobi, menjačnica, restoran Eptanissa, restoran pored bazena, suši bar Kukutsi, bar Kefi, Ma Kokte - koktel bar, snek bar na plaži, parking, garaža, konfrencijski centar, prodavnica suvenira. Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: bežični internet u zajedničkim prostorijama hotela, sobna usluga, internet kutak, vešeraj, wellness centar, rent-a-car, usluga lekara, čuvanje dece, fax, štampač.

Plaža:

Privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena 100 m od hotela Corfu Holiday Palace 5* i do nje se dolazi liftom. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoren bazen sa morskom vodom, dečije igralište, Klub Zdravlja, golf klub, 2 teniska terena. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Corfu Holiday Palace 5*: teretana, sauna, masaža, solarijum, kozmetički tretmani, teniski tereni, bilijar (depozit), sportovi na vodi na plaži.

Barovi: Lounge bar, snack bar na plaži, suši bar, cafe bar.

Restoran: glavni i pored bazena.

NAPOMENA:

Dozvljen boravak kućnih ljubimaca do 5 kg (samo u bungalovima).

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF AVIONOM AIR SERBIA - 10 ili 11 noćiRodos letovanje avionom 2023. na čuvenom grčkom ostrvu. Rodos aranžmani avionom Fibula Air Travel u mestima Faliraki, Afandu , Kalitea. Leto direktnim čarter letovima na najlepšim plažama na Rodosu u  hotelma sa  2*, 3*, 4*, 5*, first i last minute ponuda.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2023

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2023 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2023 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2023.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2023.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije