Dream World Hill

 • Dream World Hill
 • 28 slika
 • Peščana plaža
 • Moderan
 • Akva park
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Fitnes & SPA

Hotel Dream World Hill ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje) izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni kolači i užina, večera, kasnovečernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića 10:00 – 24:00h, mini bar u sobama, A'la Carte restorani uz rezervaciju i

Hotel Dream World Hill

Hotel Dream World Hill ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje) izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni kolači i užina, večera, kasnovečernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića 10:00 – 24:00h, mini bar u sobama, A'la Carte restorani uz rezervaciju i jednom tokom boravka, sladoled u odredjenim satima. Bar na plaži od 10:00-17:30. Hotelska privatna peščana plaža udaljena je 350m od hotela do koje saobraća besplatan šatl bus. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Dream World Hill 5* hotela:

Dream World Hill 5* se nalazi u regiji Kumkoy na 5km grada Side i 55km od aerodorma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupno ima 300 soba u glavnoj zgradi.

 • Standard soba (30 m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax),
 • Family sobe (45 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kuaptilo, max. 4pax),
 • 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jednica poseduje kuaptilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda se dopunjuju svakodnevno), sef (uz doplatu), laminat, LCD SAT TV, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje) izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni kolači i užina, večera, kasnovečernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića 10:00 – 24:00h, mini bar u sobama, A'la Carte restorani uz rezervaciju i jednom tokom boravka, sladoled u odredjenim satima. Bar na plaži od 10:00-17:30.

U AI koncept hotela Dream World Hill 5* nije uključeno: uvozna pića, sva lokalna i uvozna flaširana vina, uvozni šampanjac, turska kafa, sveži voćni sokovi, sobna usluga, pića u diskoteci.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje), A la carte restorani – turski, riblji,, italijanski, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema hoteslkim pravilima: usluge lekara, čuvanja dece, pranja i sušenja veša, prodavnice, telefon, fax, internet kutak i komjuterske igre, rent a car. WiFi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža udaljena je 350m od hotela Dream World Hill 5*, od koga saobraća besplatan šatl bus. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (ne radi tokom letnje sezone) bazeni za decu i odrasle,Aqva park (nalazi se u hotelu Dream Family club), tobogani, fitness centar, tursko kuaptilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni program tokom dana, takmičenja, šou programi, mini klub za decu od 4-12godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Dream World Hill 5*: masaža, SPA i salon lepote, bilijar, sportovi na vodi.

Napomena:

Više informacija o hotelu Dream World Hill 5* možete videti na: www.dreamworldhotels.com.tr


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub