Antik Istanbul

  • Antik Istanbul
  • 25 slika

Hotel Antik ★★★★ - Sultanahmet, Istanbul, Turska je smešten u centru Istanbula, na oko 500 metara od Kapali čaršije. Hotel je izgrađen na ostatcima rimske cisterne. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 200 metara od tramvajske stanice Beyazit, oko 41 km od aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Iz

Hotel Antik Istanbul

Hotel Antik ★★★★ - Sultanahmet, Istanbul, Turska je smešten u centru Istanbula, na oko 500 metara od Kapali čaršije. Hotel je izgrađen na ostatcima rimske cisterne. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 200 metara od tramvajske stanice Beyazit, oko 41 km od aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Izgrađen na 1.500 godina staroj kasnorimsko-ranovizantijskoj cisterni, ovaj hotel kombinuje istoriju, umetnost i kulturu sa udobnim smeštajem u svetlim i prostranim sobama, kao i sa izvrsnim restoranima i saunama u centru Istanbula. Hotel je okružen bogatom istorijom u centru starog grada Beyazit, samo nekoliko minuta hoda od velikog bazara i Aja Sofije, što olakšava istraživanje kulturnih atrakcija grada. Gosti mogu probati tradicionalnu tursku kuhinju u hotelskom restoranu sa pogledom na minarete Plave džamije, ili igrati bekgammon i iskoristiti veliku biblioteku u kafiću. U restoranu i izložbenoj sali Antik cisterne postavljena je restaurirana cisterna i idealna je za umetničke izložbe i bankete do 600 gostiju, dok je prostrana sala za sastanke pogodna za svaki poslovni sastanak ili seminar. Idealan za one koji traže kulturno iskustvo, ovaj hotel je odličan izbor za posao ili za uživanje.

 

Položaj Antik hotela:

Hotel Antik 4* je smešten u centru Istanbula, na oko 500 metara od Kapali čaršije. Hotel je izgrađen na ostatcima rimske cisterne. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 200 metara od tramvajske stanice Beyazit, oko 41 km od aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj hotela Antik 4* :

Hotel ima restoran, bar, recepciju, saunU, masažU, Wi-Fi internet na recepciji, krovnu terasu sa pogledom na Mramorno more.

Smeštaj:

Hotel Antik 4* sadrži dvokrevetne sobe (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga:

Noćenje sa doručkom Doručak švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Antik 4* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje je zabranjeno u celom objektu.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije