Eleni Beach

  • Eleni Beach
  • 19 slika

Hotel Eleni Beach ★★★ - Stalis, Krit, Grčka je veoma atraktivan apartmanski kompleks koji se nalazi u Stalisu, odmah pored prelepe široke peščane plaže. Kompleks je odlično lociran, preko puta šetališta odvojen od plaže. Nekoliko barova, taverni i prodavnica u blizini. Nalazi se u uvali velikog zaliva i pripada prefekturi Heraklion, udaljenoj 33 km od grada Herakliona (aerodrom). Izgrađen u vel

Hotel Eleni Beach

Hotel Eleni Beach ★★★ - Stalis, Krit, Grčka je veoma atraktivan apartmanski kompleks koji se nalazi u Stalisu, odmah pored prelepe široke peščane plaže. Kompleks je odlično lociran, preko puta šetališta odvojen od plaže. Nekoliko barova, taverni i prodavnica u blizini. Nalazi se u uvali velikog zaliva i pripada prefekturi Heraklion, udaljenoj 33 km od grada Herakliona (aerodrom). Izgrađen u veličanstvenom području, hotel Eleni je pogodan za prijatan i opuštajući odmor.

 

Položaj Eleni Beach hotela:

Eleni Beach je veoma atraktivan apartmanski kompleks koji se nalazi u Stalisu, odmah pored prelepe široke peščane plaže. Kompleks je odlično lociran, preko puta šetališta odvojen od plaže. Nekoliko barova, taverni i prodavnica u blizini. Nalazi se u uvali velikog zaliva i pripada prefekturi Heraklion, udaljenoj 33 km od grada Herakliona (aerodrom). Izgrađen u veličanstvenom području, hotel Eleni je pogodan za prijatan i opuštajući odmor.

Plaža:

Eleni Beach se nalazi odmah pored  prelepe široke peščane plaže.

Hotelski sadržaj:

Recepcija – prijava/odjava u sestrinskom hotelu "Stalis Hotel", bazen, terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima (uz doplatu) i bar na plaži, restoran.

Smeštaj:

  • STUDIO 2 pax: Balkon ili terasa, kada ili tuš, TV, fen za kosu, čajna kuhinja, sef (uz doplatu),Telefon, Wifi, Klima individualna, mini frižider, ekspresno prijavljivanje (plaća se).
  • Apartman sa 1 spavaćom sobom: 1-3 osoba. Balkon ili terasa, kada ili tuš, TV, fen za kosu, čajna kuhinja, sef (uz doplatu),Telefon), WIFI , Klima individualna, mini frižider, ekspresno prijavljivanje (plaća se)
  • Apartman sa 2 spavaće sobe (Balkon ili terasa): 1-4 osobe 1-sobni stan, ali sa odvojenom spavaćom sobom. Prelepo uređen i opremljen dnevnim boravkom sa klimom, ima SAT TV, Wi-Fi, sef, čajnu kuhinju sa 2 ploče za kuvanje uključujući frižider, mikrotalasnu pećnicu i kuvalo za vodu. Kupatilo sa tušem i fenom za kosu.

Usluga:

Najam, Noćenje s doručkom ili Polupansion (usluživanje prema Covid protokolu R. Grčke)

Komentari gostiju/Napomena:

NOV HOTEL U PONUDI. Ocena 8,8 na Booking.com. Lokacija 10.

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 2*, 2* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Labyrinth 2* - Georgiupuli, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Lokacije