Voyage Sorgun Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Voyage Sorgun Hotel
 • 30 slika
 • Akva park
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Voyage Sorgun ★★★★★ - Titreyengol, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevni čaj, kafa, kolači, večera, kasna noćna užina, standardna alkoholna i bezalkoholna pića, dečiji bufe, sladoled, sveži voćni

Hotel Voyage Sorgun Hotel

Hotel Voyage Sorgun ★★★★★ - Titreyengol, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevni čaj, kafa, kolači, večera, kasna noćna užina, standardna alkoholna i bezalkoholna pića, dečiji bufe, sladoled, sveži voćni sokovi, A'la Carte restorani (kineski, grčki, tursku i italijanski) sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka, deo za bebe u restoranu, diet bufe. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Voyage Sorgun 5* hotela:

Voyage Sorgun Hotel 5* nalazi se u regiji Titreyengol. Udaljen je 6 km od Sidea i Manavgata i 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Voyage Sorgun 5* ima ukupno 508 smeštajnih jedinica, u glavnoj zgradi i u bungalovima.

Glavna zgrada:

 • Standardne sobe (31m2, spavaća soba i 1 kupatilo, max 3 osobe + beba),
 • Family sobe (50m2, 2 spavaće sobe i 1 kupatilo, max 4 osobe + beba).

Bungalovi:

 • Standardne sobe (35m2, 1 spavaća soba i 1 kupatilo, max 3 osobe + beba),
 • Family sobe (53m2, 2 spavaće sobe i 1 kupatilo, max 4 osobe + beba),
 • 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Voyage Sorgun 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, VRF klimu, direktnu telefonsku liniju, laminat, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića, pivo i mleko, čokolada, grickalice se dopunjuju svakodnevno), ketl, set za kafu i čaj, sef, LSD SAT TV i muzičke kanale, WiFi internet, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevni čaj, kafa, kolači, večera, kasna noćna užina, standardna alkoholna i bezalkoholna pića, dečiji bufe, sladoled, sveži voćni sokovi,24h otvorena kuhinja , A'la Carte restorani (kineski, grčki, tursku i italijanski) sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka, deo za bebe u restoranu, diet bufe.

UAI koncept hotela Voyage Sorgun 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, flaširana pića, eksluzivna vina,  A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i uz doplatu, nargilu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A la Carte restorani (Visti - italijanski, Wen - kineski, Buzuki - grčki, Tepsi - turski, Carino - steak house, Sushi/ Tepanayaki-cover charge, barovi u hotelskom kompleksu koji služe hranu i piće, engleski pub otvoren 24h.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Voyage Sorgun 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet, internet kafe, kompjuterske igre, rent-a-car. Besplatan Wi-Fi u lobiju.

Plaža hotela Voyage Sorgun 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Plaža ima dva dela, jedan za porodice sa decom a drugi samo za odrasle - 16+.

Sport i zabava:

Zatvoreni (ne radi tokom leta) i otvoreni bazeni za odrasle i decu (jedan od njih je samo za odrasle), akva park sa toboganima za odrasle i za decu, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, mini golf, zabavni programi i takmičenja tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, tinejdž klub za uzrast od 13 do 16 godina sa programom tokom dana i uveče, Sajam zabave za decu stariju od 3 godine, mini disco, specijalni program za decu od 0 do 3 godine.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Voyage Sorgun 5*: masaža, Spa & Wellness centar, bilijar, kuglanje, osvetljenje za teniske terene, časovi tenisa, sportovi na vodi.

Napomena:

Hotel Voyage Sorgun 5* renoviran je tokom 2014/15. godine.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije