Anjeliq Downtown Hotel

 • Anjeliq Downtown Hotel
 • 21 slika
 • Blizu centra grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Otvoreni bazen

Hotel Anjeliq Downtown Hotel ★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi Polupansion uslugu na bazi otvorenog bufea za doručak i večeru (van sezone je moguć set meni), a sve ostale usluge se doplaćuju. Sva hrana, piće na plaži je uz doplatu. Hotelska privatna plaža, udaljena 50m od hotela (preko puta hotela), šljunkovito-peščana, ležaljke, suncobrani su bespla

Hotel Anjeliq Downtown Hotel

Hotel Anjeliq Downtown Hotel ★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi Polupansion uslugu na bazi otvorenog bufea za doručak i večeru (van sezone je moguć set meni), a sve ostale usluge se doplaćuju. Sva hrana, piće na plaži je uz doplatu. Hotelska privatna plaža, udaljena 50m od hotela (preko puta hotela), šljunkovito-peščana, ležaljke, suncobrani su besplatni.
POLUPANSION KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Anjeliq Downtown 3* hotela:

Hotel Anjeliq Downtown 3* se nalazi u regionu Kleopatra, u centru Alanje i na 132km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba hotela Anjeliq Downtown 3* je 70:

 • Standardne sobe (spavaća soba, kupatilo, max.2+1 osobe),
 • Standardna soba pogled more sa jacuzzijem (spavaća soba,kupatilo, jacuzzi na terasi, max.2+1 osobe),
 • Porodične sobe (jedna velika spavaća soba, jedno kupatilo, max.4 osobe),
 • Suite (dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max.4 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Anjeliq Downtown 3* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klima, telefon sa direktnim biranjem, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), keramički pod, SAT TV i muzički kanali, balkon.

Usluga:

Polupansion - usluga na bazi otvorenog bufea za doručak i večeru (van sezone je moguć set meni), a sve ostale usluge se doplaćuju. Sva hrana, piće na plaži je uz doplatu.

Sadržaji:

Glavni restoran hotela Anjeliq Downtown 3* je na bazi otvorenog švedskog stola, bar na bazenu, doktor, usluga pranja i hemijskog čišćenja, Wi-Fi Internet je besplatan.

Plaža:

Hotelska privatna plaža, udaljena 50m od hotela Anjeliq Downtown 3* (preko puta hotela), šljunkovito-peščana, ležaljke, suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu.

Posebno se doplaćuje u hotelu Anjeliq Downtown 3*: sportovi na vodi.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga