Lonicera City Otel

 • Lonicera City Otel
 • 24 slika
 • 3 dece GRATIS smeštaj
 • Blizu plaže
 • Povoljno
 • Centar grada
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža

Hotel Lonicera City Hotel ★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je dobar izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena 100m (izmedju hotela i plaže je ulica). Ležaljke i su

Hotel Lonicera City Otel

Hotel Lonicera City Hotel ★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je dobar izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena 100m (izmedju hotela i plaže je ulica). Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni.
COVID-19 PROTOCOL
 
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Lonicera City 3* hotela:

Lonicera City Hotel se nalazi u centru Alanje, u regiji Kleopatra. Udaljen je 132km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Lonicera City 3* ima 58 smeštajnih jedinica raspoređenih u 2 bloka:

 • Standardna soba (24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family sobe (44 m2, 2 spavaće sobe, kupatilo, max 4 osobe).

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda i mineralna voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), laminat, tepih, keramički pod, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h.

AI koncept hotela Lonicera City 3* ne uključuje: sva uvozna pića, flaširana pića, sveže voćne sokove, sladoled, tursku kafu, svu hranu i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, snek bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Lonicera City 3*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja. Wi-Fi je besplatan u lobiju, sobama i kod bazena.

Plaža:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena 100 m (izmedju hotela Lonicera City 3* i plaže je ulica). Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni. Na plaži ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Peškiri za plažu - uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Lonicera City 3*: sportovi na vodi na plaži.

 Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava pravo da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu, bez prethodne najave 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište