Serenity Makadi Beach

  • Serenity Makadi Beach
  • 46 slika

Hotel Serenity Makadi Beach ★★★★★ - Makadi Bay, Hurgada, Egipat, južno od Hurgade u zalivu Makadi. Udaljen je 36 km od aerodroma, a od centra Hurgade Sakkale 38 km, pruža All inclusive - Sve uključeno uslugu prema hotelskim pravilima i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. Položaj: Hotel se nalazi južno od Hurgade u zalivu Makadi. Udaljen je 36 km od aerodroma, a od centra Hurgade

Hotel Serenity Makadi Beach

Hotel Serenity Makadi Beach ★★★★★ - Makadi Bay, Hurgada, Egipat, južno od Hurgade u zalivu Makadi. Udaljen je 36 km od aerodroma, a od centra Hurgade Sakkale 38 km, pruža All inclusive - Sve uključeno uslugu prema hotelskim pravilima i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

Položaj:

Hotel se nalazi južno od Hurgade u zalivu Makadi. Udaljen je 36 km od aerodroma, a od centra Hurgade Sakkale 38 km.

Plaža:

Peskovita plaža je lepo uređena i gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo, preko pontona dužine oko 700 metara, je sa koralnim grebenom i dubokom vodom za plivanje što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo kupališne zone je plitka voda gde nije moguće plivanje i obavezno je korišćenje obuće za kupanje.

Sadržaj Serenity Makadi Beach hotela:

Hotel Serenity Beach uređen je u marokanskom stilu okružen prelepom baštom, poseduje 5 bazena, 3 restorana, aqua park u partnerskom hotelu Serenity Fun City, koji se nalazi na istom mestu, Wi-Fi na javnim mestima-recepciji, više barova, dečiji klub, tereni za fudbal, odbojka, boćanje, a la carte restorani (italijanski, azijski, mediteranski), frizerski salon, spa centar itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, klimu, balkon ili terasu, telefon, SAT TV, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), aparat za čaj i kafu.

Usluga:

All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel ne prima kućne ljubimce.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Serenity Makadi Beach 5*.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije