The Darkhill Hotel

  • The Darkhill Hotel
  • 36 slika

Hotel Darkhill ★★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na oko 750 metara od Kapali čaršije, na oko 1.5 km od Plave džamije i Aja Sofije, na oko 350 metara od metro stanice Vezneciler. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Hot

Hotel The Darkhill Hotel

Hotel Darkhill ★★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na oko 750 metara od Kapali čaršije, na oko 1.5 km od Plave džamije i Aja Sofije, na oko 350 metara od metro stanice Vezneciler. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Hotel Darkhill se nalazi u Starom gradu Istanbula, na pešačkoj udaljenosti od svih istorijskih mesta u oblasti Sultanahmet, što ga čini jednim od najboljih hotela za boravak dok ste u gradu. Sadržaji i usluge koje se nude u ovom istanbulskom smeštaju uključuju barove, usluge pranja i hemijskog čišćenja, prostorije za sastanke, restoran, poslugu u sobi, sefove. Hotel Darkhill se može pohvaliti pogodnom lokacijom sa modernim sadržajima u svakoj sobi za goste i vrhunskom uslugom. Svaka soba za goste je ukrašena antibakterijskim tapetama i vatrostalnim tepisima. Sadržaji kao što su minibar, telefon, satelitski kanali, TV ravnog ekrana, sef, klima uređaj, radni sto, grejanje, zvučna izolacija, garderober, kupatilo sa tušem, fen za kosu, besplatni toaletni pribor. Imajte na umu da je svaka vrsta duvanskih proizvoda, uključujući opremu za šišu, strogo zabranjena u svim prostorijama iz bezbednosnih razloga. Sva oprema za šiše, šporeti i grejači će se čuvati u objektu tokom vašeg boravka. Za goste u cilju opuštanja, hotel nudi razne sadržaje i usluge uključujući masažu, frizer, tursko kupatilo, VIP hamam, teretanu, saunu, zatvoreni bazen i parno kupatilo. Gosti imaju besplatan pristup zatvorenom bazenu, sauni i turskom kupatilu. Imajte na umu da se u zatvorenom bazenu mora koristiti kapa za plivanje zbog higijenskih pravila. Restoran Darkhill Kosebasi služi kombinaciju tradicionalnih turskih specijaliteta i internacionalnih jela na krovnoj terasi sa koje se pruža panoramski pogled na Mramorno more.

Položaj Darkhill hotela:

Hotel Darkhill 4* je smešten u srcu Istanbula, na oko 750 metara od Kapali čaršije, na oko 1.5 km od Plave džamije i Aja Sofije, na oko 350 metara od metro stanice Vezneciler. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. .

Hotelski sadržaj:

Darkhill 4* ima restoran, na krovnoj terasi, sa pogledom na Istanbul, snack bar, bar, recepciju, fitnes, Spa centar, (sauna, tursko kupatilo, masaža, razni tretmani), zatvoreni bazen, Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe hotela Darkhill 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga u hotelu Darkhill 4*:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Darkhill 4* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.


Lokacije