MC Mahberi Beach

 • MC Mahberi Beach
 • 22 slika
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel MC Mahberi Beach ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kasna večernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, hladna i topla pića od 10:00-23:00h. Hotelska privatna peščano šljunkovita plaža, sa besplatnim ležaljkama i

Hotel MC Mahberi Beach

Hotel MC Mahberi Beach ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kasna večernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, hladna i topla pića od 10:00-23:00h. Hotelska privatna peščano šljunkovita plaža, sa besplatnim ležaljkama i suncobranima.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj MC Mahberi Beach 4* hotela:

Hotel MC Mahberi Beach se nalazi u Konakli regiji. Udaljen je 12km od Alanje i 110km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupno ima 320 smeštajnih jedinica u hotelu MC Mahberi Beach 4*:

 • Standardne sobe (24-26 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Family sobe (36-40 m2, neke su sa dve spavaće sobe sa paravanom ili vratima izmedju a neke su jedna velika spavaća soba, max 4+2 osobe).

Sve sobe u hotelu MC Mahberi Beach 4* imaju: kupatilo sa kadom / tuš kabinom, fen, centralnu klimu (radi u zavisnosti od vremenskih uslova), direktnu telefonsku liniju, mini bar (prazan, dodatno se plaća), sef (dodatno se plaća), tepih, SAT TV, muzičke kanale, balkon/i terasu, WI-FI internet (do 100Mb).

Usluga:

All inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kasna večernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, hladna i topla pića od 10.00 - 23.00h.

All inclusive koncept hotela MC Mahberi Beach 4* ne uključuje: svu hrana i piće posle 23.00h, uvozna i flaširana pića, sveže ceđene sokove, mini bar, pića u disko klubu (u hotelu M.C. Arancia), turska kafa.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi švedskog stola, barovi u lobiju, na bazenu, plaži, disko bar.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela MC Mahberi Beach 4*: usluga doktora, frizer, telefon, faks, kompjuterske igrice, internet kutak, prodavnice, rent-a-car. Wi-Fi do 300Mb je besplatan.

Plaža hotela MC Mahberi Beach 4*:

Hotelska privatna peščano šljunkovita plaža, sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Peškiri za plažu - uz depozit (zamena se plaća dodatno).

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo i sauna, košarkaški i teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program u toku dana, takmičenja na bazenu, šou program u večernjim satima, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela MC Mahberi Beach 4*: sportovi na vodi, osvetljenje i oprema za tenis, masaže, bilijar, kompjuterske igrice.

Napomena:

Hotel MC Mahberi Beach 4* je renoviran 2013.godine. 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub