Achillion Palace

  • Achillion Palace
  • 25 slika
  • Centar - plaža
  • Za parove
  • Blizu plaže
  • Otvoreni bazen
  • Stari grad

Hotel Achillion Palace ★★★★ - Retimno, Krit ima odličnu lokaciju u centru Retimna, u neposrednoj blizini starog dela grada, blizu plaže. Noćenje sa doručkom (otvoreni bufe - samoposluživanje), bogat švedski sto. Bazen na krovu, preporuka za letovanje 2021. na Kritu. Položaj Achillion Palace hotela: Hotel Achillion Palace smešten je u samom centru Retimna u neposrednoj blizini starog dela grada i o

Hotel Achillion Palace

Hotel Achillion Palace ★★★★ - Retimno, Krit ima odličnu lokaciju u centru Retimna, u neposrednoj blizini starog dela grada, blizu plaže. Noćenje sa doručkom (otvoreni bufe - samoposluživanje), bogat švedski sto. Bazen na krovu, preporuka za letovanje 2021. na Kritu.

 

Položaj Achillion Palace hotela:

Hotel Achillion Palace smešten je u samom centru Retimna u neposrednoj blizini starog dela grada i od njega se lako stiže do ulaza u stari grad. U neposrednoj blizini se nalazi čuveni “Beach Road” (ulica koja je paralelna sa plažom) sa mnogobrojnim prodavnicama, restoranima, kafeterijama, rent-a car...

Plaža:

Hotel je udaljen oko 100 m od dugačke peščane plaže (prelazi se ulica “Beach Road”), koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu).

Hotelski sadržaj:

Sala za doručak, lobi bar, bar pored bazena, spoljašnji bazen na krovu, suncobrani i ležaljke pored bazena, TV sala, kafe bar, bašta.

Smeštaj:

Hotel Achillion Palace poseduje 72 elegantno uređene sobe. Svaka soba ima klimu, kupatilo, fen za kosu, balkon okrenut ka moru ili unutrašnjem vrtu, mini frižider, SAT TV, telefon, WiFi internet, sef (uz doplatu).

Usluga:

Noćenje sa doručkom (otvoreni bufe - samoposluživanje).

Komentari gostiju/ Napomena:

Odlična lokacija u centru, blizu plaže, bogat švedski sto za doručak.

Retimno, tel: +30 2831 054 423


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u hotelu Achillion Palace ★★★★ - Retimno, Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.Lokacije