Kemer Dream Hotel

 • Kemer Dream Hotel
 • 21 slika
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Centar grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Kemer Dream ★★★★ - Kemer, Turska je smešten u centru Kemera, svega 300 metara od sopstvene plaže, Kemer Dream hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedki sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (pivo, vodka, vi

Hotel Kemer Dream Hotel

Hotel Kemer Dream ★★★★ - Kemer, Turska je smešten u centru Kemera, svega 300 metara od sopstvene plaže, Kemer Dream hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedki sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (pivo, vodka, vino, džin, raki, sokovi, čaj, kafa, voda, mineralna voda) od 10:00 do 24:00h se ne naplaćuju.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Kemer Dream hotela:

Kemer Dream Hotel nalazi se u centru Kemera i udaljen je 55 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Kemer Dream 4* ima ukupno 335 smestajnih jedinica.

 • Standardne sobe (19-21 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 dete),
 • Porodične sobe (35 m2, jedna velika soba, kupatilo, max 4 osobe).

Sve smeštajne jedinice poseduju kupatilo sa tuš kabinom (porodične sobe su sa kadom), fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, laminat, mini bar (dodatno se plaća), sef (dodatno se plaća), SAT TV i muzički kanali.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedki sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (pivo, vodka, vino, džin, raki, sokovi, čaj, kafa, voda, mineralna voda) od 10:00 do 24:00h se ne naplaćuju.

AI koncept hotela Kemer Dream 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, sladoled, tursku kafu, energetska pića, pića i hranu na plaži .

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) i lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kemer Dream 4*: doktor, usluga pranja veša, čuvanje dece, shoping centar, telefon, fax, internet, rent-a-car, kompjuterske igrice. Wi-Fi se doplaćuje.

Plaža hotela Kemer Dream 4*:

Hotelska plaža je šljunkovita, udaljena je od hotela Kemer Dream 4* oko 300 metara. Suncobrani i ležaljke na plaži se ne naplaćuju. Peškiri za plažu dostupni uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, stoni tenis, mini klub za decu 4-12 godina, igralište za decu. Dodatno se plaćaju prema pravilima hotela Kemer Dream 4*: sportovi na vodi, masaže, bilijar.

Napomena:

Hotel zadržava prao promene koncepta bez prethodne najave.

www.kemerdreamhotel.net


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije