Bell Elen Apartments

  • Bell Elen Apartments
  • 23 slika
  • Okružen zelenilom
  • Peščana plaža
  • Manji intimni hotel
  • Povoljno
  • Čajna kuhinja

Hotel Bell' Elen Apartments - Adelianos Kampos, Retimno, Krit je manji porodični apart-hotel sa odličnom lokacijom u letovalištu Adelianos Kampos, blizu plaže, okružen bujnim zelenim vrtom. U pitanju je pravi "Skriveni dragulj"! Ovi apartmani su možda najbolje čuvana tajna u Retimnu!" ODLIČNA LOKACIJA! ODLIČNE OCENE putnika 9,1 IZVANREDAN! Položaj: Bell’ Elen Apartments se nalaze u centru letoval

Hotel Bell Elen Apartments

Hotel Bell' Elen Apartments - Adelianos Kampos, Retimno, Krit je manji porodični apart-hotel sa odličnom lokacijom u letovalištu Adelianos Kampos, blizu plaže, okružen bujnim zelenim vrtom. U pitanju je pravi "Skriveni dragulj"! Ovi apartmani su možda najbolje čuvana tajna u Retimnu!" ODLIČNA LOKACIJA! ODLIČNE OCENE putnika 9,1 IZVANREDAN!

 

Položaj:

Bell’ Elen Apartments se nalaze u centru letovališta Adelianos Kampos, u čijoj blizini se nalaze restorani, supermarketi, barovi, radnje, apoteke, doktor. Do centra grada Retimna ima 6 km i lako se može stići autobusom koji staje 50 m od Apartmana na svakih pola sata. Supermarket je udaljen otprilike 200 metara od apartmana, a mini market koji prodaje autobuske karte preko puta.Od aerodroma u Hanji je udaljen 65 km, a od aerodroma u Heraklionu 78 km.

Plaža:

Peščana plaža je udaljena oko 150 m (prelazi se ulica-stari put). Uređena je ležaljkama i suncobranima (uz doplatu). Na plaži se nalazi VISTA BEACH BAR sa bazenom i ležaljkama, koji gosti mogu da koriste besplatno, uz kupljeno piće (2 ležaljke uz 2 plaćena pića).

Hotelski sadržaj:

Bell'Elen Apartments je manji porodičan apart-hotel koji ima 2 sprata. U sklopu kuće se nalazi lepa bašta puna zelenila i mala sunčana terasa.

Smeštaj Bell’Elen Apartments:

Apartmani (2-3 osobe) 30 m2 imaju 1 spavaću sobu sa 2 spojena kreveta odvojenu vratima od dnevnog boravka u kome se nalazi čajna kuhinja i pomoćni ležaj (nije udoban), besplatan bežični WIFI internet, 1 A/C (uz doplatu) u spavaćoj sobi i balkon ili terasa.

Usluga:

Najam (bez ishrane).

Komentari/Napomene/Preporuke:

 "Skriveni dragulj! Ovi apartmani su možda najbolje čuvana tajna u Retimnu!" ODLIČNA LOKACIJA! ODLIČNE OCENE putnika  9,1 IZVANREDAN!


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u Bell’Elen Apartments - Adelianos Kampos, Retimno.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.