Gloria Verde Resort

 • Gloria Verde Resort
 • 33 slika

Hotel Gloria Verde Resort ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu, poslastičarnica, Vital bar sa svežim voćnim sokovima, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, lokalna i standardna uvoz

Hotel Gloria Verde Resort

Hotel Gloria Verde Resort ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu, poslastičarnica, Vital bar sa svežim voćnim sokovima, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, lokalna i standardna uvozna bezalkoholna i alkoholna pića. Hotel je na obali, ima privatnu peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

 

Položaj Gloria Verde Resort hotela:

Gloria Verde Resort 5* se nalazi u regiji Belek, na 46 km od Antalije i 38 km od aerodroma.

Smeštaj:

Hotel Gloria Verde Resort 5* ima ukupno 293 smeštajnih jedinica.

 • Standardne sobe (27 m2, glavna zgrada, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Junior suit (31 m2, glavna zgrada, spavaća soba sa delom za sedenje, kupatilo, max. 3 osobe),
 • Suit sobe (41m2, glavna zgrada, spavaća soba sa francuskim krevetom, dnevna soba sa sofom, kupatilo, max. 3+1 osoba),
 • Family suit (40 m2, zgrada u bašti, 2 odvojene spavaće sobe, kupatilo, max. 4 osobe),
 • Deluxe suit (80 m2, glavna zgrada, spavaća soba, dnevna soba, 2 kupatila - jedno sa đakuzijem, max. 4 osobe),
 • King suit (155 m2, glavna zgrada, 2 spavaće sobe, 2 kupatila - jedno sa đakuzijem, max. 4 osobe),
 • 20 Select Villas se nalazi u vrtu (86 m2, dupleks sobe sa 2 odvojene spavaće sobe, dnevna soba sa neopremljenom mini kuhinjom, veš mašina sa programom za sušenje, 2 kupatila - jedno sa đakuzijem, terasa, max. 4+1 osoba),
 • Verde Presidential Villa (700 m2, duplex sa 6 spavaćih soba i kupatilima za svaku sobu, dnevna soba, privatni bazen u bašti, max. 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Gloria Verde Resort 5* ima balkon ili terasu, pogled na more ili baštu, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, papuče, centralni klima sistem, direktnu telefonsku liniju, tepih  ili laminat, mini bar (dopunjuje se svakodnevo vodom, bezalkoholnim pićima, čipsom, čokoladom), ketler, set za kuvanje kafe i čaja, sef, LCD TV sa satelitskim kanalima i muzičkim kanalima, Wi-fi internet (mala brzina).

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu, poslastičarnica, Vital bar sa svežim voćnim sokovima, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, lokalna i standardna uvozna bezalkoholna i alkoholna pića, sobna usluga od 23.00 – 07.00h.

All inclusive koncept hotela Gloria Verde Resort 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića, luksuzni šampanjac, stari viski, specijalna stara vina, cigarete, sobna usluga, A'la Carte restorani u drugim Gloria hotelima, hrana u Gloria Golf Club-u.

Sadržaj:

Glavni restoran Mythos na bazi otvorenog bufea, A'la carte restorani: La Famosa – itallijanska kuhinja, Basilica vinarija i restoran sa francuskom kuhinjom, lobi Lounge, snek bar na plaži i bar pored bazena. Wi-fi (mala brzina) u javnim prostorijama hotela i u sobama se ne naplaćuje.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Gloria Verde Resort 5*: prodavnice, frizer, usluga doktora, čuvanje dece, 24h sobna usluga, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet kutak, rent a car.

Plaža hotela Gloria Verde Resort 5*:

Hotel Gloria Verde Resort 5* je na obali, ima privatnu peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni su sa rezervacijom unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, aqua park, dečji bazeni, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, masaže, đakuzi, teniski tereni, zabavni progami tokom dana i specijalni večernji programi, Gogi Kids Club koji ima dečji bazen, dečje igralište, igraonicu i bioskop.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Gloria Verde Resort 5*: Spa i Wellness centar, osvetljenje za teniske terene, korišćenje golf terena, sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, kompjuterske igrice, Gloria Sport Arena.

Napomena:

Tokom sezone, hotel ima pravo da promeni neke od sadrzaja bez prethodnog obavestenja.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije