MC Arancia Resort Hotel & Spa

 • MC Arancia Resort Hotel & Spa
 • 25 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel MC Arancia Resort & SPA Hotel ★★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 24.00h, sladoled u poslastičarnici

Hotel MC Arancia Resort Hotel & Spa

Hotel MC Arancia Resort & SPA Hotel ★★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 24.00h, sladoled u poslastičarnici u određeno vreme, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj MC Arancia Resort & SPA 5* hotela:

MC Arancia Resort & SPA 5* Hotel se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je 12 km od Alanje i 110 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel MC Arancia Resort & SPA 5* ima ukupno 485 smeštajnih jedinica:

 • 328 standardnih soba (26-28 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe),
 • 22 family sobe (36-40 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, max 4 osobe),
 • 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića pri dolasku, voda se dopunjuje svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi Fi (do 100 Mb), tepih, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 24.00h, sladoled u poslastičarnici u odredjeno vreme, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, sladoled u poslastičarnici u određeno vreme.

UAI koncept hotela MC Arancia Resort & SPA 5* ne uključuje: ostala uvozna pića, flaširana pića, pića iz mini bara nakon prvog dana (samo je voda besplatna), pića u diskoteci Arancia, sobnu uslugu, sveže voćne sokove, vitamin bar, tursku kafu, nargilu, svu hranu i pića nakon 24.00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte Restorani - Osmanli (turski), Pescatore (riblji), barovi u okviru hotelskog kompleksa MC Arancia Resort & SPA 5*.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, frizer, šoping centar, telefon i fax, internet kutak, rent-a-car, čuvanje dece, usluga pranja veša. Wi-Fi do 100MB je besplatan.

Plaža hotela MC Arancia Resort & SPA 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, sauna, tursko kupatilo, tereni za tenis, odbojka, košarka, stoni tenis, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela MC Arancia Resort & SPA 5*: oprema za tenis, bilijar, kuglanje, SPA centar i salon lepote, masaža, sportovi na vodi.

Napomena:

Hotel MC Arancia Resort & SPA 5* je renoviran 2015.godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu