Grand Okan Hotel

  • Grand Okan Hotel
  • 29 slika
  • Peščana plaža
  • Blizu plaže
  • Centar grada
  • Otvoreni bazen
  • Fitness

Hotel Grand Okan ★★★★ - Alanja, Turska je dobar izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Polupansion na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Kleopatrina peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se naplaćuju. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni. POLUPANSION KONCEPT - SR HOTEL FACTSHEET - EN Položaj Grand Okan 4* hotela: Grand Okan

Hotel Grand Okan Hotel

Hotel Grand Okan ★★★★ - Alanja, Turska je dobar izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Polupansion na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Kleopatrina peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se naplaćuju. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni.
POLUPANSION KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Grand Okan 4* hotela:

Grand Okan Hotel 4* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 120km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Grand Okan 4* ima 152 smeštajne jedinice. Sve sobe su standardne (18m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba) i imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (prazan), set za kafu/caj( uz doplatu ), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon, Wi Fi (uz doplatu).

Usluga:

Polupansion na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Sve ostale usluge se naplaćuju. Hotel Grand Okan 4* ima bar na plaži, ali se sva pića posebno doplaćuju.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Grand Okan 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet kafe, Wi fi u celom hotelu.

Plaža:

Kleopatrina peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se naplaćuju. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni. Peškiri za plažu - uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen sa delom za decu, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na plaži.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Grand Okan 4*: bilijar, sportovi na vodi.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.