Sherwood Dreams Resort

 • Sherwood Dreams Resort
 • 75 slika
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Sherwood Dreams Resort ★★★★★ - Bogazkent, Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor za doručka, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, kasna noćna užina, sladoled, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h, mini bar u sobama, sveže ceđ

Hotel Sherwood Dreams Resort

Hotel Sherwood Dreams Resort ★★★★★ - Bogazkent, Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor za doručka, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, kasna noćna užina, sladoled, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h, mini bar u sobama, sveže ceđen sok od narandže (samo za vreme doručka), A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, samo domaća pića u disko klubu. Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj Sherwood Dreams Resort 5* hotela:

Sherwood Dreams Resort 5* se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je 50 km od centra Antalije i 40 km od aerodroma u Antaliji, od obliznjeg mesta je udaljen 5 km.

Smeštaj:

Hotel Sherwood Dreams Resort 5* ima ukupno 304 smeštajne jedinice, koje su raspoređene u jednoj glavnoj zgradi, koja ima 4 krila:

 • Standardna soba (27m2, spavaća soba sa francuskim krevetom ili dva standardna kreveta + jedan single krevet, jedno kupatilo, max. 3 osobe),
 • Family soba (45m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max. 4 osobe),
 • Deluxe Jacuzzi soba (32m2, jedna veća soba sa đakuzijem na balkonu ili u sobi, max. 2 osobe).
 • Large soba (35m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom + jedan single krevet, jedno kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice hotela Sherwood Dreams Resort 5* imaju otvoreno kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), set za čaj i kafu, sef,, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet, laminat, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor za doručka, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, kasna noćna užina, sladoled, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h, mini bar u sobama, sveže ceđen sok od narandže (samo za vreme doručka), A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, samo domaća pića u disko klubu.

UAI koncept hotela Sherwood Dreams Resort 5* ne obuhvata: specijalna luksuzna uvozna pića, sva flaširana pića, specijalna vina, sveže ceđene sokove (osim za vreme doručka), uvozna pića posle 24h, energetska pića, sobnu uslugu, uvozna pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran Marca, A'la Carte restorani (Pomodoro-italijanski, Safran - turski, Marine - mediteranski), barovi, snek bar, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sherwood Dreams Resort 5*: lekar, vešeraj, hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igrice, prodavnice, čuvanje dece, rent a car, frizer. Wi-Fi u celom hotelu se ne naplaćuje.

Plaža hotela Sherwood Dreams Resort 5*:

Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odarsle i decu (zatvoren bazen ne radi u toku leta), tobogani, dečije igralište, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, teniski tereni, odbojka, košarka, odbojka na plaži, gimnastika.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sherwood Dreams Resort 5*: svi sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, časovi tenisa, kuglanje, bilijar, škola ronjenja, SPA centar, kozmetički salon. Zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi. Mini klub sa specijalnim programima za decu uzrasta od 5 do 17 god, dečije igralište i mini disko tokom večeri. Luna park u određeno vreme besplatan.

Hotel je renoviran 2019. godine.

NAPOMENA: U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od usluga bez prethodnog obavestavanja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu