White City Resort Hotel

 • White City Resort Hotel
 • 44 slika
 • Peščana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel White City Resort ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uklučeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kafa, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, sladoled u odredjeno vreme. Hotelska plaža je peščana sa pl

Hotel White City Resort Hotel

Hotel White City Resort ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uklučeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kafa, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, sladoled u odredjeno vreme. Hotelska plaža je peščana sa platformom. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj White City Resort 5* hotela:

Hotel White City Resort 5* se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je oko 20 km od Alanje i oko 110 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel White City Resort 5* ima ukupno 240 smeštajnih jedinica.

 • Standardna soba (27 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osobe).
 • Porodična soba sa dve sobe (56 m2, 2 spavaće sobe, 1 kupatilo, max 4 osobe).
 • Velika superior soba (34 m2, velika spavaća soba, kupatilo, max 4 osobe).
 • Deluxe soba (34 m2 + 16 m2 terase sa Jacuzzi, pogled more, jedna soba, jedno kupatilo, max 2 pax).
 • Premium soba (22 m2 + 5 m2 terase, za odrasle, jedna soba, kupatilo, max 2 pax).

Svaka smeštajna jedinica hotela White City Resort 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (pri dolasku voda i bezalkoholna pića, kasnije uz doplatu),ketler, set za kafu & čaj, sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, Wi Fi, tepih, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uklučeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kafa, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, sladoled u odredjeno vreme.

AI koncept hotela White City Resort 5* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, flaširana pića, A'la Carte restoran, svu hranu i pića nakon 24.00h, pića u Vitamin baru, sobnu uslugu, pića u disco baru, nargilu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, turski, riblji i gril (+16) A'la Carte restoran, bar pored bazena, bar na plaži, snek bar i disko bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela White City Resort 5*: usluga lekara, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, kompjuterske igre, rent-a-car.Wi-fi(slaba konekcija ) u lobiju,sobama i odredjenim delovima hotela besplatno.

Plaža hotela White City Resort 5*:

Hotelska plaža je peščana sa platformom. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Cabana na plaži - uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, mini fudbal, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 16 godina, mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela White City Resort 5*: Spa & Wellness centar, sportovi na vodi, masaža, bilijar i kompjuterske igre.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub