Maxx Royal Kemer Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Maxx Royal Kemer Resort
 • 67 slika
 • Luksuzan
 • za decu
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA
 • Naša preporuka
 • Akva park
 • Animacija
 • Ekskluzivno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Peščano-šljunkovita plaža

Hotel Maxx Royal Kemer Resort ★★★★★ - Kemer, Turska savršen je izbor za odmor u Kemeru. Nudi Maxx inclusive – 24h usluga hrane i pića - domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića su originalni brendovi, sveže voćne sokove, sladoled, veliki izbor vina, čaja i kafe, poslastičarnica, Max Land dečji restoran, užina na dokovima, A'la carte restorani, Azure A'la Carte restoran otvoren 24h,

Hotel Maxx Royal Kemer Resort

Hotel Maxx Royal Kemer Resort ★★★★★ - Kemer, Turska savršen je izbor za odmor u Kemeru. Nudi Maxx inclusive – 24h usluga hrane i pića - domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića su originalni brendovi, sveže voćne sokove, sladoled, veliki izbor vina, čaja i kafe, poslastičarnica, Max Land dečji restoran, užina na dokovima, A'la carte restorani, Azure A'la Carte restoran otvoren 24h, turski, italijanski i riblji Azure restorani. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i duga 400 m, druga je duga 200m šljunkovito - peščana je, a plaža za decu je duga 30m i peščana je. Plaža ima dva privatna doka. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Maxx Royal Kemer 5* Resorta:

Hotel Maxx Royal Kemer 5* se nalazi u regiji Kiriš. Udaljen je oko 6 km od Kemera i oko 60 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Maxx Royal Kemer Resort 5*ima ukupno 291 smeštajne jedinice razmeštene u glavnoj zgradi, Royal Residence blokovima, Laguna Suites i vilama na plaži:

 • Glavna zgrada - suit sobe: Suit sobe se nalaze u glavnoj zgradi sa pogledom na kopno ili na more, površine su 100 m2, za max 3 osobe. Sastoje se od jedne dnevne sobe sa delom za sedenje, jedne spavaće sobe, jednog kupatila sa đakuzijem i sobe za presvlačenje-garderober.
 • Royal Residence blok, u ovom bloku se nalaze: Royal Residence Family Suite, površine 185 m2 uključujući i terasu a, za max 6 osoba + beba. Sastoji se jedne dnevne sobe, dve spavaće sobe sa kupatilima, velike terasa sa đakuzijem i sobe za presvlačenje-garderober.
 • Laguna Suits - u ovom delu se nalaze sledeći tipovi soba: Maxx Laguna Suite jedna spavaća soba je površine 150m2 uključujući i terasu a, za max 3+1 dete +1 beba. Laguna suit ima pogled na bazen i direktan pristup bazenu, jednu dnevnu soba, jednu spavaću sobu,jedno kupatilo, sobu za presvlačenje-garderober, terasu sa đakuzijem.
 • Maxx Laguna Suite dve spavaće sobe je površine 250 m2 uključujući i terasu a, za max 5 osoba+ 1 dete + beba. Laguna suit duplex ima pogled na bazene i sa terase direktan pristup bazenu, jednu dnevnu soba, dve spavaće sobe, dva kupatila, sobu za presvlačenje-garderober, terasu sa đakuzijem i privatnu baštu.
 • Maxx Laguna Dublex Suite tri spavaće sobe je površine 310 m2 uključujući i terasu a, za max 10 osoba + beba. Laguna suit duplexima pogled na bazen i sa terase direktan pristup bazenu, jednu dnevnu sobu, tri spavaće sobe sa svojim kupatilima, jedno predsoblje, sobu za presvlačenje-garderober, dve terase, terasa na poslednjem spratu je sa đakuzijem i privatnu bašta.
 • Maxx Villas: Royal Beach Villa tri spavaće sobe je privatna vila, površine 250 m2, duplex sa tri spavaće sobe, privatnim otvorenim bazenom i terasom, dnevna soba sa kuhinjom, ulazni salon, tri kupatila, od kojih najveća soba ima đakuzi u kupatilu, terasa sa đakuzijem, sauna, direktan pristup plaži iz bašte, exclusive paviljon na plaži. Royal Beach Villa četiri spavaće sobe je privatna vila, površine 350 m2 sa otvorenim bazenom, četiri spavaće sobe od kojih najveća spavaća soba ima đakuzi, dnevna soba sa kuhinjom, tri kupatila, sauna, terasa sa đakuzijem, direktan pristup plaži iz bašte, exclusive paviljon na plaži.
 • Presidential Villa je privatna vila, površine 450 m2. Vila je sa pogledom na more i privatnim zatvorenim i otvorenim bazenom i terasom, pet spavaćih soba od kojih najveća spavaća soba ima đakuzi, dnevna soba, tri sobe za presvlačenje-gardarobera, trpezarija sa kuhinjom, šest kupatila od kojih je jedno sa đakuzijem, sauna, tursko kupatilo, terasa sa đakuzijem, direktan pristup plaži iz bašte, exclusive paviljon na plaži.

Svaka smeštajna jedinica hotela Maxx Royal Kemer Resort 5* je luksuzno opremljena i dekorisana sa kupatilom sa tuš kabinom i đakuzijem, fenom, ogledalom za šminkanje, bade mantilima i sobnim papučama,  direktnom telefonskom linijom, individualnim klima uređajem, sobom za presvlačenje-garderoberom, mini bar u Max Suit sobama i maxi bar u Max Villama, bežični internet, SAT LCD TV, set za kuvanje kafe ili čaja, sef, promena krevetnine i čišćenje soba, voće i cveće prilikom dolaska.

Usluga:

Maxx inclusive - 24h usluga hrane i pića - domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića su originalni brendovi, sveže voćne sokove, sladoled, veliki izbor vina, čaja i kafe, poslastičarnica, Max Land dečji restoran, užina na dokovima, A'la carte restorani, Azure A'la Carte restoran otvoren 24h, turski, italijanski i riblji Azure restorani.

Maxx inclusive koncept hotela Maxx Royal Kemer Resort 5* ne uključuje: sobnu uslugu, Emerald Gastro, Gastro by Alfredo Russo, A'la Carte restorane - Bronze Steak House i Azure Japon- svi sa rezervacijom unapred.

Sadržaj:

Ulica sa restoranima - glavni restorani, dečji restorani, A'la Carte restorani (turski, riblji, italijanski, Azure 24, Azure Mexican, Tangerine-azijski, Bronze Steak House, poslastičarnica, kafići, Adult Bay snek, užina na plaži i barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Maxx Royal Kemer Resort 5*: usluga lekara i medicinske sestre, čuvanje dece, šoping centar, privatni telefon, fax, rent-a-car, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje. WI-FI internet bez doplate u celom hotelu.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita i duga 400 m, druga je duga 200 m šljunkovito-peščana je, a plaža za decu je duga 30 m i peščana je. Plaža ima dva privatna doka. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju, privatni paviljoni uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, poluolimpijski zatvoreni bazen, otvoreni bazen koji se greje sa morskom vodom samo za odrasle, akva park za odrasle i decu, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, gimnastika, teniski tereni, kuglanje, košarka, stoni tenis, odbojka na plaži, časovi kuvanja, aktivnosti iz oblasti kulture, zabavni program tokom dana, večernji šou program, žurke na plaži, Maxxi Land za decu od 0 do 17 godina( zabava i animacija po starosnim grupama), bioskop, Luna Park, servis za bebe (krevetac, bebi kadica, bebi telefon, hrana za bebe...).

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Maxx Royal Kemer Resort 5*: sportovi na vodi, masaža i nega tela u Royal Avon spa centru, škola ronjenja, škola plivanja,časovi tenisa, reflektori na teniskim terenima.

NAPOMENA: TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD USLUGA I SADRŽAJA, BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 20201. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije