Trendy Side Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Trendy Side Beach Hotel
 • 31 slika
 • Naša preporuka
 • Blizu centra grada
 • Peščana plaža
 • WiFi besplatan na javnim mestima
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Samo za odrasle
 • Fitness
 • Na plaži

Hotel Trendy Side Beach ★★★★ - Kumkoy, Side, Turska (za odrasle 16+) je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnje i popodnevne užine, kasni noćni bufe, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, sladoled u snack baru u određenom terminu, poslastič

Hotel Trendy Side Beach Hotel

Hotel Trendy Side Beach ★★★★ - Kumkoy, Side, Turska (za odrasle 16+) je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnje i popodnevne užine, kasni noćni bufe, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, sladoled u snack baru u određenom terminu, poslastičarnica, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Trendy Side Beach 4* hotela:

Hotel Trendy Side Beach 4* se nalazi u Kumkoy regiji. Udaljen je oko 1 km od Sidea i Manavgata i oko 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Trendy Side Beach 4* je 162 u glavnoj zgradi i dve anex zgrade.

 • Standardna soba (18-23 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2-3 osobe),
 • Suit sobe (32 m2, spavaća soba, 1 kupatilo, max 3 osobe),
 • Sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), set za kuvanje kafe i čaja, sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, balkon ili terasa.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnje i popodnevne užine, kasni noćni bufe, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, sladoled u snack baru u određenom terminu, poslastičarnica, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka.

AI koncept hotela Trendy Side Beach 4* ne uključuje: sva uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana i pića u limenci, energetska pića, sveže voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (turski i mediteranski), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Trendy Side Beach 4*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, rent a car. Wi-Fi je besplatan u zajedničkim prostorijama.

Plaža hotela Trendy Side Beach 4*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji šou programi.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Trendy Side Beach 4*sportovi na vodi, bilijar, Spa centar

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Lokacije