Tayhan Hotel

  • Tayhan Hotel
  • 20 slika

Hotel Tayhan ★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula i na samo nekoliko minuta hoda do trga Taksim. Predstavlja odličnu lokaciju za sve ljubitelje šopinga i dobro povezan sa svim znamenitostima grada. Nalazi se na oko 100 metara od ulice Istiklal, oko 0.4 km od Metro stanice Taksim -Talimhane Exit. Hotel se nalazi na oko 45 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 38 km od aerodroma

Hotel Tayhan Hotel

Hotel Tayhan ★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula i na samo nekoliko minuta hoda do trga Taksim. Predstavlja odličnu lokaciju za sve ljubitelje šopinga i dobro povezan sa svim znamenitostima grada. Nalazi se na oko 100 metara od ulice Istiklal, oko 0.4 km od Metro stanice Taksim -Talimhane Exit. Hotel se nalazi na oko 45 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 38 km od aerodroma Sabiha Gokcen. Ovaj prijateljski hotel se nalazi na povoljnoj lokaciji u Kumkapiju, jednoj od četvrti koje čine istorijski centar Istanbula. Poseduje restoran, bar i krovnu terasu sa prekrasnim pogledom na grad. Okrug Sultanahmet sa svojim poznatim atrakcijama kao što su Veliki bazar, palata Topkapi, Aja Sofija, Plava džamija, cisterna Bazilika ili hipodrom udaljen je samo nekoliko minuta hoda.

 

Položaj Tayhan hotela:

Hotel Tayhan 3* se nalazi u kvartu Kumkapi, jednom od najstarijih kvartova u Istanbulu, na 5 minuta hoda od železničke stanice Kumkapi i 10 minuta hoda od Kapali čaršije. Stanica tramvaja Beyazıt-Kapalıçarşıtram je takođe udaljena 10 minuta hoda. Destinacija Fatih je odličan izbor za putnike koje zanimaju spomenici, arhitektura i istorijski lokaliteti; Istanbul University Library 0,5 km, Džamija Laleli 0,7 km, Kapali čaršija 0,8 km, Sulejmanova džamija 1,2 km, Aja Sofija 1,5 km, Ulica Istiklal 3,8 km itd. Hotel se nalazi na oko 43 km od Novog aerodroma u Istanbulu i oko 37 km od aerodroma Sabiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Hotel Tayhan 3* nudi krovnu terasu koja gleda na more. U restoranu Terrace se služe raznovrsna jela turske i internacionalne kuhinje i unutra i na verandi. Tu je bar i kafić i Wi-Fi internet na recepciji. itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju mini frižider, kupatilo (kada ili tuš), SAT TV, klimu itd.

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Komentari gostiju/Napomena:

Hotel Tayhan 3* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Zabranjeno pušenje u celom objektu.


Lokacije