Papillon Belvil

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Papillon Belvil
 • 97 slika
 • Okružen zelenilom
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Papillon Belvil Hotel ★★★★★ - Belek, Turska je savršeni izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak,ručak i večeru, kasni doručak, ponoćni bufe, A'la Carte restorani (uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka), kulinarski šou tokom večere, jednom nedeljno turska gala

Hotel Papillon Belvil

Hotel Papillon Belvil Hotel ★★★★★ - Belek, Turska je savršeni izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak,ručak i večeru, kasni doručak, ponoćni bufe, A'la Carte restorani (uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka), kulinarski šou tokom večere, jednom nedeljno turska gala večera, sladoled u odredjenim terminima, kafa i kolači u odredjenim terminima, užina na baru kod bazena, užina na baru na plaži, kolači i krofne u odredjenim terminima, voće u odredjenim terminima, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 09:00 - 02:00h, A'la Carte restorani: potrebna je rezervacija i jednom u toku boravka, pića u diskoteci. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani, peškiri se ne naplaćuju. Postoji odvojeni deo na plaži samo za odrasle.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj Papillon Belvil 5* Hotela:

Papillon Belvil Hotel 5* nalazi se u regiji Belek. Udaljen je 35 km od aerodroma i 40 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Papillon Belvil 5* ima 134 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi i 361 klub soba u dvospratnim ili trospratnim bungalovima:

 • 132 superior sobe (40 m2, max 3+1 osoba, 1 spavaca soba sa francuskim lezajem, jedan standardni lezaj, sofa, 1 kupatilo),
 • 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Papillon Belvil 5* ima: centralnu klimu koja radi u određenim terminima u skladu sa vremenskim uslovima,privatno kupatilo sa tuš kabinom,fenom,direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića svakodnevno se dopunjuju), sef, ketler sa setom za čaj i kafu, LED TV sa satelitskim programom i muzičkim kanalima, Wi-Fi (slaba brzina interneta), balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak,ručak i večeru, kasni doručak, ponoćni bufe, A'la Carte restorani (uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka), kulinarski šou tokom večere, jednom nedeljno turska gala večera, sladoled u odredjenim terminima, kafa i kolači u odredjenim terminima, užina na baru kod bazena, užina na baru na plaži, kolači i krofne u odredjenim terminima, voće u odredjenim terminima, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 09:00 - 02:00h, A'la carte restorani: potrebna je rezervacija i jednom u toku boravka, pića u diskoteci.

UAI koncept hotela Papillon Belvil 5* ne uključuje: premium luksuzna pića, alkoholna pića u periodu od 02:00 – 09:00h,pakovani sladoled,sveže cedjene sokove, specijalna vina, sobna usluga.

Sadržaj:

Otvoreni i zatvoreni glavni restoran, A'la Carte restorani: Dolce Vita (italijanski), Dragon (restoran dalekoistočne kuhinje) i barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Papillon Belvil 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, faks, internet kutak i kompjuterske igre, šoping centar, rent a car. Wi-Fi internet besplatan.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani, peškiri se ne naplaćuju. Postoji odvojeni deo na plaži samo za odrasle u hotelu Papillon Belvil 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odresle i decu, tobogani, tursko kupatilo, sauna, fitnes, teniski tereni, odbojka, košarka, stoni tenis. Nemotorizovani vodeni sportovi, zabavni program tokom dana, takmičenja, večernji šou programi, svake dve nedelje žurka na plaži, baštenska žurka, muzika uživo. Mini klub za decu od 4 do 17 godina podeljeni u grupe po godinama, dnevni programi i mini disko uveče.

Prema pravilima hotela Papillon Belvil 5* dodatno se naplaćuju: Spa i salon lepota, motorizovani sportovi na vodi, masaža, bilijar i igaronica.

Događaji:
https://www.papillon.com.tr/events-at-papillon-hotels/
Papy Kids Sportska Akademija
https://papillon.com.tr/sports_academy_2021/en/
2021 Brošura letnjih dešavanja:
https://www.papillon.com.tr/Event_Brochure_2021/en/


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije