Hilton Istanbul Bosphorus

  • Hilton Istanbul Bosphorus
  • 39 slika

Hotel Hilton Istanbul Bosphorus ★★★★★ - Sisli, Istanbul, Turska smešten je u centru grada Istanbula, udaljen samo nekoliko minuta hoda od trga Taksim, luksuzne četvrti Nisantasi i Kongresnog centra Istanbula, 45 km od međunarodnog aerodroma Sabiha Gokcen i 45 km od aerodroma Novi Istanbul. Sve sobe imaju privatne balkone koji stvaraju atmosferu u stilu odmarališta, sadrže SAT flat-screen TV, telef

Hotel Hilton Istanbul Bosphorus

Hotel Hilton Istanbul Bosphorus ★★★★★ - Sisli, Istanbul, Turska smešten je u centru grada Istanbula, udaljen samo nekoliko minuta hoda od trga Taksim, luksuzne četvrti Nisantasi i Kongresnog centra Istanbula, 45 km od međunarodnog aerodroma Sabiha Gokcen i 45 km od aerodroma Novi Istanbul. Sve sobe imaju privatne balkone koji stvaraju atmosferu u stilu odmarališta, sadrže SAT flat-screen TV, telefon, klimu, kupatilo (tuš/kada), bade mantil i papuče, fen za kosu, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta). Guest rooms, imaju pogled na grad, Deluxe rooms, imaju pogled na Bosfor, Executive rooms, mogu imati pogled na park ili Bosfor (uz određenu doplatu). Hilton Istanbul Bosphorus nudi više restorana alternativne kuhinje, uključujući poznatu tursku kuhinju, kantonsku i mediteransku kuhinju nagrađivanih Hiltonovih kuvara. Hotel je bio domaćin brojnih globalnih i lokalnih konferencija i sastanaka od 1955. godine sa svojim velikim zatvorenim i otvorenim prostorima za događaje: 27 sala za sastanke uključujući kongresni centar, balsku salu i sale za sastanke koje primaju od 10 do 3.000 gostiju.

 

Položaj Istanbul Bosphorus hotela:

Hilton Istanbul Bosphorus 5* ima predivan pogled na Bosforski moreuz, sa sadržajima pravog rezorta, a nalazi se u centru grada, u oblasti Sisli, na samo 1.4 km od trga Taksim, oko 1.2 km od Dolmabahce palate, na oko 5.5 km od Aja Sofije, Plave džamije, Topkapi palate... Kongresni centar Istanbul, Kongresni i izložbeni centar Lutfi Kirdar i teatar na otvorenom Harbiye Cemil Topuzlu nalaze se pored hotela Hilton Istanbul Bosphorus. U okolini se mogu pronaći raznovrsni kafei, restorani, prodavnice i butici koji oslikavaju živopisnu kulturu ove četvrti, kao i sadržaji za zabavu pored mora. Hotel se nalazi na oko 43 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 44 km od aerodroma Sabiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Više restorana (Jela kantonske i sečuanske kuhinje služe se na terasi na otvorenom restorana Dragon, odakle se pruža panoramski pogled na okolnu prirodu. U restoranu Bosphorus Terrace možete uživati u regionalnim specijalitetima, poput plodova mora i mesa sa roštilja. Gosti takođe mogu da uživaju u jelima indijske kuhinje, koja se služe u restoranu Dubb Indian Bosphorus.), više barova (Bar sa terasom Veranda ima potpuno novi enterijer i nudi jedan od najboljih pogleda na Bosfor i na raskošne vrtove hotela.), Wi-Fi internet na javnim površinama hotela, teniski teren na otvorenom, skvoš, aerorbik, SPA centar, fitnes, sauna, turski hamam, masaža, otvoreni bazen, zatvoreni bazen itd.

Smeštaj:

Sobe hotela Istanbul Bosphorus 5* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju SAT flat-screen TV, telefon, klimu, kupatilo (tuš/kada), bade mantil i papuče, fen za kosu, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta). Guest rooms, imaju pogled na grad, Deluxe rooms, imaju pogled na Bosfor, Executive rooms, mogu imati pogled na park ili Bosfor (uz određenu doplatu).

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. 

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.

Hiltonova posvećenost Vama tokom COVID-19 pandemije: Ažurirali smo našu politiku rezervacija i otkazivanja, proširili Hilton Honors poene i status i možda ćemo zahtevati pokrivanje lica, proveru temperature, zdravstvene deklaracije i korišćenje praćenja mobilnih kontakata u našim hotelima širom sveta. Posetite našu posvećenu COVID-19 stranicu za najnovije informacije pre putovanja.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije