Club Sardunya

  • Club Sardunya
  • 31 slika

Hotel Club Sardinia ★★★★ - Ortakent, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, kolači u određeno vreme, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h. Hotel Club Sardinia 4* se nalazi na privatnoj peščano-šljunko

Hotel Club Sardunya

Hotel Club Sardinia ★★★★ - Ortakent, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, kolači u određeno vreme, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h. Hotel Club Sardinia 4* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži dugoj 150 metara. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri za plažu su prvi put besplatni, svako menjanje peškira se dodatno plaća.

 

Položaj Club Sardinia 4* hotela:

Hotel Club Sardinia 4* se nalazi u mestu Ortakent. Udaljen je 14 km od centra Bodruma i 45 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Club Sardinia 4* ima ukupno 168 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (32m2, francuski ležaj + sofa),
  • Family soba (40m2, dva francuska ležaja + sofa),
  • Superior Family soba (45m2, francuski ležaj + dva standardna ležaja),
  • Suit (50m2, francuski ležaj + dva standardna ležaja)

Svaka smeštajna jedinica hotela Club Sardinia 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, pločice, telefon, SAT TV, split klimu, mini bar, sef (uz doplatu), balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Club Sardinia 4* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, kolači u određeno vreme, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h.

All Inclusive koncept hotela Club Sardinia 4* ne uključuje: energetska pića, sveže ceđene voćne sokove, sva uvozna pića, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 24:00-10:00h, A La Carte restoran (uz rezervaciju unapred).

Sadržaj hotela Club Sardinia 4*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A La Carte restoran, bar u lobiju, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, frizer, prodavnice, Wi-Fi internet u lobiju.

Plaža:

Hotel Club Sardinia 4* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži dugoj 150 metara. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri za plažu su prvi put besplatni, svako menjanje peškira se dodatno plaća.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, pikado, stoni tenis, mini klub za decu, lagana animacija tokom dana.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: tursko kupatilo, sauna, spa centar, sportovi na vodi, masaža.

Napomena:

Hotel Club Sardinia 4* je renoviran 2019. godina.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 4* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub